Más se tud bejelentkezni Citromailbe?
Figyelt kérdés
Eddig betudtam de tegnap óta nem tudok, mindent jól írok hisz el van mentve a jelszó f.névvel együtt és eddig mindig betudtam jelentkezni. Most mi a gond? Újra tölti az oldalt és ugynaúgy ott marad bejelentkezésnél..2022. márc. 28. 14:17
1/4 anonim válasza:
Hát.. szerintem egykor szeretett, de azóta jócskán elhanyagolt levelezőrendszerünk épp most leheli ki a lelkét.
Nálam nem tölt újra, ezt írja ki:
A webhely nem érhető el
A(z) [link] nem érhető el.
ERR_ADDRESS_UNREACHABLE
Azaz: mintha hiányozna az a komponens (oldal), ami a beléptetést végzi. Jobb esetben csak épp valamit újítanak rajta, rosszabb esetben döglődik a rendszer.
2/4 anonim válasza:
Egyébként: nem csodálkozok.
Ezt a levelezőt még a Freemailnél is jobban magára hagyták, kb. már egy évtizede nem történt érdemi fejlesztés, és látszik rajta, hogy a gazdái magasról tojnak rá. A reklámbevételt még zsebre teszik, de semmi más már nem érdekli őket.
4/4 tozser válasza:
ÉN -például- nem is hallottam róla hogy van ilyen..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!