Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha MyVipen vagy Iwiwen megnézt...

Ha MyVipen vagy Iwiwen megnéztem valaki adatlapját, de utána törlöm magam MyVipről, Iwiwről, akkor fogja e látni, a látogatók között, hogy ki nézte meg?

Figyelt kérdés
Jó-jó tudom Iwiwen amúgy sem, de hallottam már olyat, hogy van olyan program, és kicsi az esélye, hogy valakinek megvan, de maradjunk annyiban, hogy van rá esély, és ez nekem elég. Köszi.
2010. szept. 14. 14:50
 1/7 A kérdező kommentje:
Még annyit légyszi, hogyha azt írja ki, hogy a látogató az megszűnt felhasználó, akkor azt lehet e látni, hogy a megszűnt felhasználónak ki volt a meghívója és az ismerősei?
2010. szept. 14. 15:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha mindneképpen meg akarsz nézni valakit, d enem szeretnéd, hogy lássa, csinálj kamuprofilt.

A myvipedről küldj egy meghívod, regisztrálj mondjuk Kis Jóska néven és küldj megint egy meghívót, regisztrálj mondjuk Nagy Mari néven. Aztán belépsz Kis Jóska myvipjére, törlöd a regisztrációt és a kmauprofilod Nagy Mari lesz. A meghívó feladójánál pedig megszűnt felhasználó lesz, így senki nem fogja tudni, hogy az te vagy.

2010. szept. 14. 15:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen tudom, de már most elc*esztem és azt akarom megtudni, hogy mennyire.
2010. szept. 14. 15:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Jaaaj ne parázz már, miért baj ha megnézed? Azért csinált magának profilt, hogy mások megnézzék.... bírom, hogy a haverjaim is folyton ezen aggódnak....
2010. szept. 14. 15:45
 5/7 anonim ***** válasza:
gyere, nezz meg engem is. egyatalan nem erdekel, hogy engem ki nez meg, meg hogy juj meglatja valaki ha megneztem. nem ez a legnagyobb baj az eletedben, elhiheted.:D
2010. szept. 14. 16:10
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem olyant néztem meg aki elvárná, hogy bejelöljem, ha megnéztem, de én még valami miatt nem tehetem. Ráadásul így, hogy nem is magam néztem meg, hanem kamufiókkal, így nagyon ciki.

És akkor a megszűnt felhasználónál ugye láthatja, hogy ki volt annak a meghívója?

2010. szept. 14. 16:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kell a susnyásban járni, és akkor nincs miért aggódni..
2010. szept. 14. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!