Áramszünet után miért nincs internet? többi lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nos tegnap előtt elvették 3-szor az áramot és minden leállt. Aztán amikor vissza adták rácsatlakoztam a wifire és azt írta: csatlakoztatva nincs internet elérés TendaF3 N3000 a routere típusa ezek után raneztem a routerre de semmi problémát nem észleltem rajta minden led égett aminek égnie kell. (Digis szolgáltatónál vagyok.) ezek után kihuztak mindent routert meg stb.. Es kb 5perc után vissza. Nahát utána rácsatlakoztam újra a wifire 2 percet működött aztán hirtelen megint írta hogy csatlakoztatva nincs internet elérés. Elvettem a laptopom felmentem az routerem IP web oldalára kijelentkeztem és utána bírtam újból mindent amit megadott a sozlgalhatom és még most se jó a net. Mobilnetrol vagyok fent ami nem Digis. Most mit csináljak? 3napja próbálok valamit csinálni de még mindig nem megy a net. Szerintetek mi lehet a probléma? Előre is köszönöm szépen a segítséget2022. márc. 27. 12:03
2/3 A kérdező kommentje:
1es Próbáltam és ugyan ez a baj
2022. márc. 27. 13:56
3/3 anonim válasza:
Gondolom, van külön modemed is a router előtt? Lehet, hogy az romlott el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!