Hogyan tudom a gmailben létrehozott email szabályokat lefuttatni?
Köszönöm a választ! 2 ilyen feladóm van. Az egyiknél működik, de a másiknál nem. Nem tudom mi lehet a probléma. 3 kérdésem lenne.
1)
A "legyen érvényes a meglévő beszélgetésekre" az ez a pont?
"Szűrő alkalmazása az egyező beszélgetésekre is"
Más hasonlót nem találok, ez meg szerintem nem ezt jelenti.
2)
Hogy lehet a feladót tisztán emailcimre kiválasztani?
Innen jön a levél (csak példa):
Hírlevél <info@abc.hu>
De ha csak annyit írok be a from mezőbe: info@abc.hu, akkor nem működik.
Mondjuk az sem működik, hogyha azt irom be, hogy: "Hírlevél <info@abc.hu>"
Nem tudom, mi lehet a gond..
3)
Hogy lehet a szűrővel egész domain-ra hivatkozni?
Tehát azt szeretném, hogy bármi ami innen jön: abc.hu legyen áthelyezve (cimke hozzáadása) ebbe a mappába: Levelek_ABC
Csak irjam be a from mezőbe, hogy: abc.hu ?
Tudod, tudom, miért nem próbálom ki, de az az igazság, hogy kipróbáltam mindent, de nem működik, és nem tudom, hogy melyik része az, ami nem működik, ezért kérdezem. Nyilván én szúrok el valamit, de nem tudom, hogy mit. Köszönöm!
1: igen.
2: A szűrő általában a "tartalmazza a következő szavakat" mezőt szokta használni keresési feltétel létrehozáskor. Ha azzal működik, úgy is jó.
3: *@abc.hu (a csillag karakter azt jelöli, hogy bármilyen, bármennyi karakter állhat ott, konkrét szöveg nélkül)
Köszi a segítséget, de nem oldódott meg a problémám :-)
Működött, szuperül hozzárakta az új címkét, de továbbra is a Beérkező Levelek között hagyta :-/
Ugyanis, ha jobban megnézem, a levélen most 2 cimke van:
- Beérkező Levelek
- Levelek_ABC
Hogy lehetne megcsinálni azt a nagyon furfangos dolgot, hogy csakúgy simán rakja már át a megfelelő mappába? Ebben kérnék még egy kis segítséget. Köszönöm!
(Tehát csak annyit szeretnék, ha a bejövő levél innen jön: *@abc.hu, akkor rakja át ebbe a mappába: Levelek_ABC)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!