Mit lehet tenni,ha valaki a profilképemmel visszaélve létrehozott egy profilt a nevemben a facebookon,és visszaél vele?
Sajnos az fb ilyen. nem foglalkoznak vele :( Énis jelentettem számtalan profilt. Naponta teljesen más személy profilképje volt, meg hülye neve volt, de az fb szerint hiteles fiók....
Nevemben egyszer létrehoztak egy fiókot az én profilképemmel. jelentettem erre mi történt? Az én 2011-es fiókomon jelent meg hogy fiók valódiság ellenőrzés szükséges...
"Hogyan tudok jelenteni egy olyan Facebook-fiókot vagy -oldalt, amely nekem vagy valaki másnak adja ki magát?
A mások személyazonosságával visszaélő fiókok és oldalak sértik a közösségi alapelveinket [ [link] ], és nem megengedettek a Facebookon. Ha olyan fiókot látsz, amely neked, egy általad ismert személynek vagy egy közszereplőnek (például hírességnek vagy politikusnak) adja ki magát, kérjük, tudasd velünk. A mások személyazonosságával vélelmezhetően visszaélő fiókokat akkor is jelentheted nekünk, ha nincs Facebook-fiókod.
Ha jelentenél valakit, aki neked vagy valaki másnak adja ki magát, elsőként állapítsd meg, hogy profilt vagy oldalt jelentesz-e [ [link] ].
Profilok vagy bejegyzések jelentésének folyamata
Ha van Facebook-fiókod, és profilt vagy oldalt szeretnél jelenteni, az alábbiakat kell tenned:
1. Nyisd meg a személyazonossággal visszaélő fiók profilját vagy oldalát.
2. Ha nem találod, próbálj a profilon vagy oldalon látható névre keresni, vagy kérd meg az ismerősödet, hogy küldje el neked a hivatkozást.
3. Kattints a borítókép alatti ... ikonra.
4. Ha oldalt jelentesz, válaszd a Támogatás kérése vagy oldal jelentése pontot. Ha profilt jelentesz, válaszd a Támogatás kérése vagy profil jelentése pontot.
5. A személyazonossággal visszaélő fiókok jelentéséhez kövesd a képernyőn megjelenő útmutatást.
A személyazonossággal visszaélő Facebook-fiókot űrlap kitöltésével jelentheted [ [link] ]."
Forrás: Facebook Súgóközpont - Tartalmak jelentése [ [link] ]
Jól írja a #5-ös: érdemes többen jelenteni az inkriminált, magát másnak kiadó hamis fiókot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!