Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Másnak is ennyire problémás...

Másnak is ennyire problémás az OnlyFans?

Figyelt kérdés
Először nem fogadta ez az e-mail címemet és meg sem lehet változtatni, ezért csinálnom kellett egy újat. A kereső senkit nem talál meg, hiába írom be a felhasználó pontos nevét. Csak akkor van meg, ha van közvetlen linkem a profiljához. Paypal-al egyáltalán nem lehet fizetni, ezért kénytelen voltam megadni minden adatomat, de a kártyámat így sem fogadja el. Azt írja, használjak másikat. Olvastam erről, hogy egyes típusú kártyákat nem fogad el. Komolyan teljesen új számlát kéne nyitnom az oldal miatt?

2022. márc. 24. 13:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Azt írják bármelyik netes vásárlásra alkalmas kártyát elfogadják - ha itt nem tudsz vele fizetni, akkor máshol sem. Új számlát nem kell nyitnod, a számlához nincs köze, csak kérned kell egy dombornyomott kártyát.

Keresővel kapcsolatban nem tudok segíteni sajnos, ha jól értem regisztráció nélkül nem enged szétnézni sem - regisztrálni meg nem szeretnék.

2022. márc. 24. 13:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ugyan ilyen problémáim voltak az oldallal.
2022. márc. 25. 21:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A kereső direkt nem talál meg senkit. Ez az irányelvük: az OF-en ne tudj "belefutni" valakibe, akár egy ismerősbe, csak akkor találd meg, ha ő maga, másik platformokon reklámozza a saját profilja linkjét. Én sem teljesen értem, de ezt vallják, hogy ez így jó. Ha meg akarsz találni valakit, keresd meg azt a személyes profilját (Twitter, Facebook, Insta stb.), ahol kiteszi az OF-linket, tehát ő maga bevállalja.
2022. márc. 28. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!