Másnak is ennyire problémás az OnlyFans?
Figyelt kérdés
Először nem fogadta ez az e-mail címemet és meg sem lehet változtatni, ezért csinálnom kellett egy újat. A kereső senkit nem talál meg, hiába írom be a felhasználó pontos nevét. Csak akkor van meg, ha van közvetlen linkem a profiljához. Paypal-al egyáltalán nem lehet fizetni, ezért kénytelen voltam megadni minden adatomat, de a kártyámat így sem fogadja el. Azt írja, használjak másikat. Olvastam erről, hogy egyes típusú kártyákat nem fogad el. Komolyan teljesen új számlát kéne nyitnom az oldal miatt?2022. márc. 24. 13:32
1/3 anonim 

válasza:

Azt írják bármelyik netes vásárlásra alkalmas kártyát elfogadják - ha itt nem tudsz vele fizetni, akkor máshol sem. Új számlát nem kell nyitnod, a számlához nincs köze, csak kérned kell egy dombornyomott kártyát.
Keresővel kapcsolatban nem tudok segíteni sajnos, ha jól értem regisztráció nélkül nem enged szétnézni sem - regisztrálni meg nem szeretnék.
2/3 anonim 

válasza:

Nekem is ugyan ilyen problémáim voltak az oldallal.
3/3 anonim 

válasza:

A kereső direkt nem talál meg senkit. Ez az irányelvük: az OF-en ne tudj "belefutni" valakibe, akár egy ismerősbe, csak akkor találd meg, ha ő maga, másik platformokon reklámozza a saját profilja linkjét. Én sem teljesen értem, de ezt vallják, hogy ez így jó. Ha meg akarsz találni valakit, keresd meg azt a személyes profilját (Twitter, Facebook, Insta stb.), ahol kiteszi az OF-linket, tehát ő maga bevállalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!