Hogy lehetne elérni, hogy az én városomban is legyen UPC?
Figyelt kérdés
Jászberényben élek, és itt csak PR telecom van, ami egy nagy szar, állandóan leáll, kicsi a sávszélesség, és drága is. Midnig elromlik a net, mire kiér a szerelő alig csinál valamit, és 2 napig jó, aztán meg elmegy a net, egyszóval nagyon nem tetszik. Nem olyan kis város Jászberény szerintem, és Szolnokon is van UPC meg Gyöngyösön is, vagyis közeli nagyvárosokban van, de itt miért nincs? Esetleg hogy lehetne elérni, hogy legyen? Előre is köszi
2010. szept. 13. 21:59
1/7 anonim válasza:
Csak belsősök ismerik a UPC terjeszkedési stratégiáját, ebbe nyilván beleszólni nem lehet. Ami üzletileg nem kifizetődő, abba nem kezdenek bele. Igaz ez minden szolgáltatóra, előbb azokat a területeket fedik le ahol több előfizető várható, és nincs/gyenge a konkurencia.
2010. szept. 13. 22:01
2/7 A kérdező kommentje:
hát szerintem ha jönnének ide, akkor tuti mindenki fiber powerre váltana, mert 2ezerrel olcsóbb és 10x jobb... + nemáll le mindig a net...
2010. szept. 13. 22:06
3/7 anonim válasza:
Az, hogy milyen területen mennyibe kerül, az a beruházás értékétől és a megtérülésétől függ.
Egy lakótelepen 500m-es körzetben "elérhető" 2000 lakás, ugyanennyihez kertvárosi részen 10km kell... Tudod mennyi a beruházási értékkülönbség? És ezt felhasználó fizeti...
2010. szept. 13. 22:12
4/7 anonim válasza:
Azért ezt nem ilyen könnyű megállapítani. Egy város kábelezése sok-sok milliós beruházás, és akkor egyáltalán nem biztos, hogy van a környéken gerinchálózat, azt is odavezetni... Nem 1-2 év alatt térül meg azokkal a díjcsomagokkal.
2010. szept. 13. 22:14
5/7 anonim válasza:
Írass alá 1000 emberrel kötelező érvényű előfizetői szándéklevelet, és add oda a UPC-nek.
2010. szept. 13. 22:33
6/7 Monda Roland válasza:
Tisztelt kérdés írója!
Én is Jászberényi lakos vagyok , és hasonló a problémám mint önnek.A fentebb olvasott válaszok alapján az aláírásgyűjtés egy elérhető megoldásnak tűnik.Esetlegesen kapcsoltafelvételre is lehetne mód.Sajnos Jászberényben nincs más lehetőség és lássuk be közel 30.000 fős városban előrehetpnek kellen lenni , míg a velünk szomszédos Nagykátán ami (13.000. fő) már elérhető rég a szolgáltatás , légvonalban 10 km sincs!
Kérem vegye fel velem a kapcsolatot. plejik86@gmail.com email címen.
2010. okt. 24. 02:13
7/7 anonim válasza:
Ne légy abban a tévedésben, hogy ha kiépítik, ott is annyiba kerül, mint egy olyan településen, ahol régóta ott van a UPC és esetleg elsőnek jelent meg azon a területen.
Ha most indul ott a UPC, zömmel csak másik szolgáltató előfizetőit "vihetné el", az meg jóval több mint kockázatos pénzügyi vállalkozás. A profit, az profit...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!