Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy van az,hogy van két...

Hogy van az,hogy van két facebook fiókom az egyikben van facebook társkereső a másikban meg nincsen?

Figyelt kérdés
Azért van két fiókom mert anno ami az eredeti ami volt azt tiltották és sok idő múlva oldották fel most azt törölni is akarom.

2022. márc. 22. 00:12
1 2
 11/15 anonim válasza:
És mik a tapasztalataid egyelőre vele?
2022. máj. 21. 10:46
 12/15 A kérdező kommentje:

11/

A társkeresővel? Ugyan olyan fos mint a többi meg általában olyanok tetszikelnek és kapcsolódnak akik egyáltalán nem jönnek be. Aki meg tetszene az meg nuku kapcsolódás.

2022. máj. 21. 11:01
 13/15 anonim válasza:
Akkor csak a szokásos
2022. máj. 22. 02:10
 14/15 A kérdező kommentje:

13/

Igen,és csodálkozik a sok nő,hogy magányos. Sokat tudok akik évek óta fent vannak a társkeresőkön és szerintem már azért annyi idő alatt pár normális is rájuk írt. De valahogy az emberek egyre furábbak keresnek de csak ennyi

2022. máj. 22. 11:22
 15/15 anonim válasza:

Túl sok sikerrel nekem sem sikerült még járni ilyen helyeken. Gondolok én Tinder, Badoo, Jaumo, bumble és társai... Talán a világban már annyit változott az igény, hogy már inkább a külső és ahhoz tartozó tényezők befolyásolják a nőket, még ha rövid dolog lesz belőle akkor is. És akik normális értékrenddel rendelkeznek, elvannak utasítva.

De hát egészségükre, talán jobb is az egyébként, ha nem találnak be az ilyen "hölgyek". És hátha egyszer összejön egy normális, akikkel már tervezni is lehetne.

2022. máj. 23. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!