Hogy van az,hogy van két facebook fiókom az egyikben van facebook társkereső a másikban meg nincsen?
Figyelt kérdés
Azért van két fiókom mert anno ami az eredeti ami volt azt tiltották és sok idő múlva oldották fel most azt törölni is akarom.2022. márc. 22. 00:12
1/15 anonim válasza:
Gondolom különböző életkorokat füllentettél...
2/15 A kérdező kommentje:
Ugyan az van mind két fiókba beírva.De ha majd törlöm a régi fiókot ha ténylegesen kiürítettem,aztán meglátjuk.
2022. márc. 24. 13:49
3/15 anonim válasza:
Szerintem érzékeli, hogy ugyanarról a készülékről és ugyanazzal a névvel vagy regisztrálva. Nekem is volt 2 facebook és csak az egyiken jelent meg. Ez gondolom valami biztonsági dolog lehet és, hogy egy személy ne csináljon 2 ismerkedős fiókot.
4/15 A kérdező kommentje:
3/
És már legalább 1 hete elindítottam a régi fiók törlését lehetséges,hogy ha törlődik a régi fiókom akkor megjelenik a társkereső is a menüben?
2022. ápr. 14. 13:17
6/15 A kérdező kommentje:
5/
Elméletileg ötödikén törölték a profilomat végleg de emezen nem jelent meg a társkereső.
2022. máj. 6. 22:53
7/15 anonim válasza:
A facebook társkereső regisztrációs feltételei között van, hogy legalább 30napos pozitív (nem kamus vagy tiltott) profillal kell rendelkezned. Amint letelik a 30nap a facebook profilod regisztrációjához képest, rögtön elérhető lesz a társkereső funkció is. Feltéve, hogy nem vagy tiltólistás.
8/15 A kérdező kommentje:
7/
Valószínű,hogy a másik profil törlődött így a mostanin pár napja megjelent
2022. máj. 18. 10:32
9/15 anonim válasza:
Így akkor hogy törölted, 1 hónap után amikor végleg törlődött, megjelent a másik fiókodon?
Vagy ez új regisztráció?
10/15 A kérdező kommentje:
9/
Igen a régi törlődése után jelent meg a most élő fiókomon.
2022. máj. 19. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!