Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom elérni, hogy a...

Hogyan tudom elérni, hogy a nevemre rákeresve a google fényképeket dobjon be rólam?

Figyelt kérdés
Az instagramnál elérhető az a funkció, hogy, ha kapcsolódik facebook oldal a fiókhoz, akkor automatikusan indexeli googleban a képeket? Milyen módszerek vannak még?

2022. márc. 15. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Linkeld meg több helyről a célszöveggel, a kép neve leírása is tartalmazza. Lassabban indexeli őket, gyors eredményt ne várj
2022. márc. 15. 20:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem értem amit leírtál, mármint instagrammon? A célszöveg az a kulcsszó, ami alapján szeretném hogy megtalálják?
2022. márc. 15. 20:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, a neved. Ez legyen a jpg neve is. Legyen a kép környezetébe is minél többször kiírva.

Linkeld meg más okdalkról, anchor text a neved. A link szövege, amire kattintasz. A href stb.

Akár ha pl egy fórumon, blogon aktív vagy és lehet aláírásba linket tenni, pl oda rakd be.

Szólj hozzá értékes oldalakhoz, akár yt videókhoz a linkkel, csinálj ingyenes blogoldalt a neveddel és linkeld meg a képet onnan. Stb

2022. márc. 15. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!