Ha elmeletileg 100 Mbit-es netem van (ugyfelszolgalatosok ennyit latnak hozzam beerkezni) , akkor hogy tudnam, elerni azt, hogy a router, amit hasznalok kozel ennyit szolgaltasson nekem? minden opcio erdekel... koszi elore is a segitseget !
Figyelt kérdés
2021. okt. 18. 15:11
1/6 anonim válasza:
Wifi vagy lan? Milyen router? Milyen hálókártya?
3/6 anonim válasza:
Szolgáltatói modem? Saját routert is bekötöttél?
4/6 A kérdező kommentje:
Szolgaltatoi modem+wifi router kombo. Mobilom (samsung A12) van meg tabletem (samsung tab s4), szoval pc-s halokartyam az nincsen.
Atlagosan 24-32 Mbit jön le, meg 5-6 Mbit fel.
2021. okt. 18. 16:00
5/6 anonim válasza:
"hogy tudnam, elerni azt, hogy a router ... ennyit szolgaltasson nekem?"
Venned kell egy asztali PC-t és ethernet kábellel rákötni.
Vagy egy wifi6-os laptopot és egy wifi6-os routert. :)
Az alsókategóriás szolgáltatói router viszont illik az alsókategóriás telefonodhoz. ;P
6/6 A kérdező kommentje:
5) erre gondoltam én is, hogy valamelyik eszköz lehet, hogy elavult. Laptopot nem igen fogok venni, viszont egy telefon csere, meg egy másik router lehet befigyel majd. Egyelőre okosodom még a témakörben.
Köszi a válaszokat, ha vannak még tippek, ötletek jöhetnek bátran!
2021. okt. 21. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!