Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Megfelelő lehet számomra a...

Megfelelő lehet számomra a részletezett internetcsomag?

Figyelt kérdés

Sajnos nem nagyon értek ehhez. Egy 40 nm-es kis albérletbe szeretnék internetet beköttetni.

Csak a Telekom jöhet szóba. Én a legkisebb csomagjukat néztem ki amiben azt írják:

minimum letöltési sebesség: 80Mbit/s

minimum feltöltési sebesség: 30Mbit/s

rendes letöltési sebesség: 150Mbit/s

rendes feltöltődés sebesség: 42Mbit/s

Ezen az interneten egy laptop és egy telefon üzemelnek. Két dologra kell: tudják a youtubeon videót nézni és viberen, instagramon és messengeren videóhívást folytatni.

Szerintetek e fentebbi csomag nekem jó lenne vagy nagyobbat kellene beköttetnem?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2022. márc. 13. 09:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Elég kell, hogy legyen.
2022. márc. 13. 09:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Elég, haveromnak falun ennél rosszabbal is elboldogul. dc-és egyéb játékok közben is.
2022. márc. 13. 10:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2022. márc. 13. 10:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Bőven sok is ehhez. Egy 10 Mbites nettel is lehet videóhívást bonyolítani és FHD YouTubeozni, bár nem egyszerre, de gondolom nem is akarsz videót nézni videóhívás közben.
2022. márc. 13. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!