Melyik internetcsomagot ajánlanátok helyette?
Jelenleg Vodafone-UPC Fiber Power 120 az előfizetésem, és régebben is, meg a Vodás felvásárlás óta is rendszeresek a kimaradások. Azt hallottam, a Diginek stabilabb a hálózata. Most 5240 forint a havi díj, ebben 120 Mbps / 10 Mbps a kínált le- és feltöltési sebesség.
Tapasztalatok alapján érdemes Digire váltani? Melyik csomag éri meg átlagos lakossági netezésre, otthoni munkára? Technikailag hogyan történik az átállás?
A nagy kérdés, hogy a te lakhelyeden mi elérhető? Abból választhatsz. Nálunk például a panel lépcsőházon végigfut Telekom, Invitel és DIGI kábel is, de nincs UPC. Viszont a nagy "versenyhelyzet", azaz a választási lehetőség miatt a Telekomnál 6330 ft-ot fizetek internet, telefon, tv és IPTV tv-ért együtt (több mint 100 csatornával). Azért írom külön a tv-t is, mert vezetékesen is van, kb. 30 csatornával a kisebb tv-ken, csak egy tv-hez kértünk boxot. És órákon belül javítják a problémát, ami havi kb. 1x fordul elő. De én hiába ajánlom neked a Telekomot, ha a lépcsőházadban vagy az adott faluban, utcában nincs kábele, attól függően, hol laksz. 1 emberért nem építenek ki hálózatot.
Szerintem a legtöbbet akkor tudhatsz meg, ha megkérdezed a közvetlen szomszédaid, nekik hol van előfizetésük, és milyen. Mennyire elégedettek vele.
Köszi az információt. A Digi lefedettségi keresője alapján nálam a következő csomagok elérhetők:
DIGINet 500 (FTTB)
Maximális sávszélesség:
500 / 300 Mbit/s
Garantált sávszélesség:
200 / 75 Mbit/s
3 300 Ft/hó
és
DIGINet 100 (FTTB)
Maximális sávszélesség:
100 / 100 Mbit/s
Garantált sávszélesség:
40 / 30 Mbit/s
3 100 Ft/hó
illetve
RITMO
Maximális sávszélesség:
4 / 1 Mbit/s
Garantált sávszélesség:
512 / 256 Kbps
2 045 Ft/hó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!