Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit csináljon, aki okostévén...

Mit csináljon, aki okostévén a Kérem a következőt! rajzfilmsorozatot akarja nézni, s nincs Pendrive-ja?

Figyelt kérdés

Én feltöltöttem a YouTube-ra az egész rajzfilmsorozatot, de most a fiókomat felfüggesztették. Ha más tölti fel a rajzfilmsorozatot, akkor az ő fiókját is felfüggesztik.

A szerzői jog szerint mi a teendő, ha valaki egy okostévén a Kérem a következőt! rajzfilmsorozatot akarja nézni?

2022. márc. 3. 13:57
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
A Szent József napköziben is vannak szabályok, melyeket nem én találok ki. Én csak egy gondozott vagyok. Nekem ott azt kell csinálnom, amit a nevelők mondanak. Azt sem én találtam ki, hogy a falra legyen felszerelve az okostévé.
2022. jún. 4. 13:57
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

A tartalmak terjesztésére és hozzáférhetőségére is vannak szabályok, ennyire egyszerű. Ha nincs engedélyed valamire, nem teheted meg. Ezért nem lehet Youtube-ra feltölteni más tulajdonában álló tartalmakat. Nem csak a kézzel fogható dolgokkal lehet valakit megkárosítani vagy meglopni.

Ezen már tényleg nincs mit körbemagyarázni, mert mindenhogy elmondták.

2022. jún. 4. 14:01
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

Akkor viszont érdemben semmi közöd a döntéseikhez, nem a te dolgod eldönteni, hogy mit, és hogyan csináljanak, mint ahogy azt sem, hogy milyen rajzfilmet hogyan, és honnan szerezzenek be.

Akármennyire is szeretnéd, vannak dolgok, amiket nem tudsz elintézni.

Tudod, nem csak a napköziben vannak szabályok, hanem mindenhol máshol is. Például vannak a szerzői jogi szabályok, amik nem engedik meg, hogy egy napköziotthon mások alkotásait csak úgy letöltse, és a tévén azt bemutassa az ott gondozottak számára. Sőt, ezt a szabályt még csak nem is az MTVA alkotta meg.

A többieknek: közben kiderítettem, hogy ez egy speciális értelmi állapotúakkal foglalkozó intézmény. Így már érthető a kérdező viselkedése.

2022. jún. 4. 14:07
 34/42 anonim ***** válasza:
Hagyjátok, nem akar rosszat, ismerem másik oldalról a srácot, nem troll vagy is ilyesmi, részletekbe ne menjünk bele, de a lényeg hogy nem trollkodásból teszi.
2022. jún. 7. 20:15
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

#34: Igen, már én is tudom a hátterét. Csak enélkül aki nem ismeri, nem tudja, hogy miért úgy ír, ahogy.

Annyit mondhatok: őt nem kéne bántani.

2022. jún. 8. 01:01
 36/42 A kérdező kommentje:
Eddig fent volt a 'Dörmögő Dömötör és az angol labdarúgók' történet is. Most már arra a videóra a Google sem ad találatot. Biztos, aki feltöltötte, neki is felfüggesztették a fiókját.
2022. okt. 26. 16:17
 37/42 A kérdező kommentje:

Ezt kazettáról digitalizáltam:

https://www.youtube.com/watch?v=qB25z8QR7Jc&t=38s

Ebben a videóban nincs szerzői joggal védett tartalom. Én pedig nem tudom sem az előadót, sem azt, hogy mi a szám címe.

2023. márc. 11. 10:19
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam vissza az összes választ. De ha jól értem, a lényeg, hogy a számítógépeden van egy videó, amit a tv-n akarsz nézni.

Korábban azt csináltad, hogy feltöltötted YouTube-ra és onnan nyitottad meg a tv-n. De ezt letiltották és kaptál egy ejnye-bejnyét.

A másik opció az lenne, hogy átraknád pendrivrera, azt meg a tv usb portján keresztül beolvasnád. De nincs pendriveod.

Több opció is van erre. A legegyszerűbb szerintem, hogy HDMI kábellel összekötöd a gépet és a TV-t. Így a TV csak külső monitorként funkcionál. Persze ha nincs kábeled, akkor ez is igényel beruházást. Ha nem kell 8K felbontás meg 20 méter kábel, ez is csak 2-3e Ft.

2023. ápr. 16. 08:01
 39/42 A kérdező kommentje:

Válasz 38-asnak: van egy 2GB-os pendrive-om. Nincs SVGA-HDMI átalakítóm.

Annyit elárulok, hogy ha fent lenne a YouTube-on a Kérem a következőt összes része, és a Vakáción a Mézga családnak mind a 13 része, akkor ezt a témát nem nyitottam volna meg.

2023. ápr. 16. 09:11
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

..."ha fent lenne a YouTube-on"...

Így kezdted: "Én feltöltöttem a YouTube-ra..." Tehát fent volt. Most megint nem értem, hogy miért ezen akadsz fent, csak segíteni próbáltam. Én sokszor csinálom, hogy összekötöm így a laptopomat a TV-vel. Pedig az én laptopom már elég régi, 8 éves, de szerencsére van rajta HDMI kimenet. Ha a tiéden nincs, úgy valóban komplikáltabb. Esetleg valami vezeték nélküli kivetítéssel wifin keresztül nem működhet? Csak egy ötlet...

2023. ápr. 16. 10:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!