Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit csináljon, aki okostévén...

Mit csináljon, aki okostévén a Kérem a következőt! rajzfilmsorozatot akarja nézni, s nincs Pendrive-ja?

Figyelt kérdés

Én feltöltöttem a YouTube-ra az egész rajzfilmsorozatot, de most a fiókomat felfüggesztették. Ha más tölti fel a rajzfilmsorozatot, akkor az ő fiókját is felfüggesztik.

A szerzői jog szerint mi a teendő, ha valaki egy okostévén a Kérem a következőt! rajzfilmsorozatot akarja nézni?

2022. márc. 3. 13:57
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
74%
A szerzői jogsértés akkor is szerzői jogsértés marad, hogy te ilyen filantróp jótéteménynek akarod beállítani.
2022. márc. 3. 15:08
 12/42 anonim ***** válasza:
88%
#8 Szerintem mindkettő.... De inkább hülyébb, mint naiv.
2022. márc. 3. 15:25
 13/42 Dongaben ***** válasza:
100%
Legális videómegosztó oldalról eltávolítják, ha feltöltöd 1-2 héten belül. Ncore-n pl fent van, letölthető. Ha nincs hozzáférés, marad a "saját hálózat", vagy magántorrent. "Mindenki" számára nem teheted elérhetővé.
2022. márc. 3. 15:30
 14/42 A kérdező kommentje:
Akkor a Mézga Aladár különös kalandjai miért lehet fent?
2022. márc. 3. 15:37
 15/42 Dongaben ***** válasza:
100%
Rengeteg film van fent YouTube-n is, ami szerzői jog védett. Más néven... Ha úgy teszed fel fájlokként, hogy: "Bagoly doktor történetei" Pl., akkor évekig fent lehet, mire rájönnek, mi az...
2022. márc. 3. 15:50
 16/42 Takysoft ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező:

Az ujjal mutogatás dedós dolog, hagyd abba.

Mész, veszel pendrive-ot, és kész. Téma lezárva, ezen nem is értem mit vitázunk még.

2022. márc. 9. 11:02
 17/42 anonim ***** válasza:
11%
13# Nem mindenki tudja mi az a torrent, vagy macerás sokaknak, pl A netflix sorozatok is azonnal fent vannak ncoreon, mégis k..vasokan előfizetnek, mivel lényegesen kényelmesebb streamingen nézni bármit is egy tv appon, mint töltögetni és átpakolni akár adathordozóra, akár mediaserverre.
2022. márc. 10. 15:19
 18/42 anonim ***** válasza:
100%

Akkor elő kell fizetni nem itt fárasztani az embereket.

Ez ennyire egyszerű.

2022. márc. 10. 16:11
 19/42 A kérdező kommentje:
A Dailymotion videomegosztón be tudom állítani, hogy a feltöltött videóim privát videók legyenek, de nekem olyan lehetőség ott nincs, hogy a videóim nyilvánosak legyenek. Nem tudom, hogy aki a Mézga Aladár különös kalandjait feltöltötte, az hogyan tette nyilvánossá a rajzfilmsorozatot.
2022. márc. 29. 13:59
 20/42 anonim ***** válasza:
80%
és még mindig itt tartunk :D :D
2022. márc. 29. 14:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!