Nem lehet a neten valahonnan nyomtatni orvosi igazolásokat?
És nem kell a tanmese hogy járj iskolába ne lógj írj magad vagy igazoltasd anyádékkal....
segítséget kérek köszi
Mikor még suliba jártam volt egy középsuliban botrány ebből tőlünk nem messze, mikor egy osztályban a tanulók felének egy már meghalt nőgyógyásztól volt igazolásuk ( fiúknak is:)))).
Egyébként igazuk van azoknak akik okirathamisítást emlegetnek, nem érdemes játszani vele, főleg,h nincs is rá szükség. A legtöbb háziorvos laza a diákokkal és szó nélkül kiadja az igazolást. Ha tied nem ilyen átmész egy másikhoz. Nekem anno mindig elég volt azzal menni, h megfáztam, beteg vagyok, lázam is volt stb. volt mikor meg se szólaltam már kérdezte a doki, h "egy hétre elég lesz ha kiirlak?" :) Persze, doktor úr, és ha nem nagy kérés akkor kérnék még tesiből felmentést 3 hétre. :)
Az azért hozzátartozik, h szigorú ofőnk volt nem volt könnyű lógni, ezért túl sűrűn nem lógtam, de azt a tanévenkénti 3-4 hetes "szabimat" mindig kivettem mikor elegem volt már a suliból. A tesiből felmentés az más tészta volt. Utáltam a tesiórákat ezért rendszeresen kértem felmentést a dokitól, mindig adott, bemondásra is. Ráadásul a tesitanár sem nagoyn figyelte a dolgokat. Kaptam egy hétre felmentést majd még egy hétig felmentettem magam mert nem nézte meg mégegyszer, h meddig is szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!