Nem lehet a neten valahonnan nyomtatni orvosi igazolásokat?
És nem kell a tanmese hogy járj iskolába ne lógj írj magad vagy igazoltasd anyádékkal....
segítséget kérek köszi
Szerintem sehol.
Most elmész orvoshoz, eljátszod, hogy halálos beteg vagy:P, ad igazolást, otthon beszkenneled, és legközelebb lesz ;)
azért azt nem árt ha tudod, hogy amire készülsz az nem diákcsíny, hanem közokirat hamisítás, amit 14 év felett (mert ez az általános büntethetőségi korhatár) bizony büntetnek.
maga a készítés bűntett és 3 évig terjedő szabadságvesztéssel lehet honorálni, ha csak előkészülteket teszel (mint pl. most), az vétség 1 évig terjedő szabadságvesztéssel jutalomként.
egyébként hajrá.
Itt most nem az a lényeg, hogy okiratot hamisít-e vagy sem. (Igaz lényeges szempont lehet, hogy ha legközelebb pénzre lesz szüksége, akkor elkéri-e photoshopban az adott összeg szerkesztett, színhelyes mását :))
Ami viszont sokkal rizikósabb az az, hogy a tanároknak küldik a "hamis igazolásokat kiállító orvosok adatait." Tehát a tanár néni tudja, hogy ha Gipsz Jakab írt igazolást, akkor az gáz, mert a dokinak a pecsétje, aláírása és mindene "közkézen" forog.
Emellett nem kellemes, ha Sopronban tanulsz, és a pecséten Nyíregyháza szerepel. Igaz kimagyarázható...
de nagy közfelháborodást keltettem a kérdésemmel.... amúgy megoldódott a dolog szóval már nem aktuális....: D
de köszi a mókás kommenteket egyik másikon sokat nevetgéltem...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!