Mi van a youtube-bal hogy alig látom a kereső mező legördülő listájában mi van kijelölve?
Figyelt kérdés
Mondjuk máshol is tapasztaltam már, hogy a keresőmező űrlapja alig látszik, nagyon rossz a kontraszt. Először azt hittem az inkognitó mód az oka, de nem.
Sárgával jelöltem hol kell keresni az épp kijelölt szöveget. Gyakorlatilag qrvára nem látni melyik van épp kijelölve és max a fel le nyilakkal tudom keresgélni.
Légyszi segítsetek erre vmi megoldást találni, mert agyvérzést kapok és nem akarok emiatt Firefoxra átállni (ahol amúgy ugyanolyan sz**).
Mit állítsak a gépemen?
2022. febr. 19. 14:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!