Mi a véleményed Dely Péter HErBY videósról?
- Régen kreatívabb volt mint most.
- Megrekedt mentálisan egy tinédzser szintjén úgyhogy már elmúlt 40...
- Nem tudja eltartani magát de dolgozni mégsem megy el. (Pedig a költözése előtt váltig állította hogy dolgozni fog. Egyébként pedig sokkal többet mesélt már a régi munkáiról, munkahelyeiről mint amennyit egyáltalán dolgozott.)
- nagyon sok dologban okoskodik úgyhogy nem is ért hozzá...
Vázlatosan ez a véleményem róla.
Miért nem mennek el dolgozni a Vicával?
Nyugdíjuk így nem lesz, ha herby anyja meg hal akkor mi lesz?
Fuhh, ez lehet hosszú lesz.
Én sörbyt 2012-2015 között néztem rendszeresen, akkor voltam 14-17 éves.
Alapvetően különbséget tennék a fehérvári és a mostani, sümegi Peti között, elmondása szerint anno Diánál elnyomásban élt, volt is thrash momentum rendesen, azért akkoriban elég nagy rajongója volt a Vodka+Frontin koktélnak, sokszor nyomta videóban is, aztán meg egy szál boxerben fetrengett székben/ágyban/kádban. Viszont, amit nem lehet elvenni tőle, hogy akkoriban voltak nagyon-nagyon kreatív videói + azért akkoriban a humora nagyon jól tudott működni a gameplay videóban is, ami "sajnos" melegágya lett annak, hogy a nézői számát nagy többségben a nokedlik (értsd: gyerekek, 18 éven aluliak) teszik ki, akiket néha már ízléstelen módon tudott alázni, sértegetni (és ezt nem azért mondom, mert én is az érintett korosztályban voltam, a tisztenlátás végett).
Nos, ugye aztán jött a nagy szakítás Diával, ami után elkezdődött egy hatalmas személyiségváltozás, vagy éppen visszatérés a Dia előtti önmagához. Rettenetesen kivetkőzött magából, YT-n nem hiszem, de külsős videomegosztókon vannak olyan 2017-es videók, mikor nőknek üzenget, hogy mennyire megdugná, after szex vlog egy nála több mint 10 évvel fiatalabb nézőjével, szegény csaj köpni-nyelni nem tudott, annyira megvolt illetődve, de hát ugye új nő Dia után, az meg tuti bevonza majd azokat a nézőket is, akik már leszarják, hogy él-e vagy hal-e Peti.
2017 után évekig teljesen offoltam a palit, kb decemberben kezdtem el néha lefekvés előtt benyomni a videóit, néha azért, mert hatalmasakat cringelek rajta, néha meg jót tudok nevetni a életképtelenségén.
Nos, ez a 2022-es sümegi SÖrBY abszolút a legalja mindennek, amit valaha képviselt, de szerencsére a k*rva gyenge nézettség szám alapján erre rájöttek a nézők is.
Neharagudj, Kérdező, ha szimpatizálsz vele, nem szokásom pálcát törni mások felett, de aki kedveli, az vagy szemet huny az egyértelmű előtt, vagy legalább annyira igénytelen mint Ő, és nem lát benne semmi kivetni valót.
Én azt, hogy "NeM DolGoZiK" nem fogom elővenni, csináljon pénzt a YT-ból meg a reklámokból ha tud, de az a mértéktelen felelőtlenség, amit legutóbb, meg kitudja már hányszor eljátszott, hogy random küldözget pénzt (főleg nőknek...), aztán 2 napra rá, bőg a videóban, hogy mittudomén' 8 fok van a házban, meg nincs ez-nincs az. Ja, persze azt, hogy pénz küldözget azt mutatja videóban (Messenger, privát beszélgetés), hogy lássuk, mennyire önzetlen, és arany ember, ami lehetne is, ha utánna a másik legenda, akit Vica néven ismerünk nem kezdene gyűjtésbe, hogy vegyünk Petinek tűzifát. Rendben. Ez meg is történt, fogalmam sincs pontosan mennyi, de szerintem 200k alsóhangon összejött 2 héttel ezelőtt. Nos, a fa vásárlós vidit megnéztem, ott a 200k-ból 80 ment el a lényegre... A héten fűt rendelt a srác, meg persze azóta nem is hagyja el olyan a száját, hogy: "nincs pénz vodkára/sörre"...
Ja, meg a másik, az állandó ellenségeskedés, az állandó bűnbak keresés.
Ha valaki esetleg kijavítja, vagy meg meri kérdőjelezni 1-1 állítását, az rögtön troll, vagy (személyes kedvencem) a nokedlik tovább fejlődött változata (*dobpergés*) a huszonéves szopatlanok. Ja meg persze a Thrash csoport. Képtelen elismerni azt, hogy ő csak egy önjelölt filozófus borzalmasan hamis és utópisztikus világképpel ami sosem fog bekövetkezni, és sosem volt olyan a világ. A kis keménymagja (értsd nézőiból avanzsálódott "barátai") meg asszisztál ehez, vakon követik, ilyen értelemben picit olyan Peti mint Charles Manson, csak feleannyi lexikális tudással és karizmával, de hát ők tudják.
Most már a végére érve, szerintem egy borzalmasan toxikus ember, aki saját maga alatt vágja a fát a függőségeivel, és életmódjával, csak sajna nem képes felismerni saját hibáit, melyeket mindig másokra vetít, éppen ezért nem tud elindulni felfelé a gödörből.
Amiért Peti számára talán releváns lehet a vélemény, az nem más, mint hogy én nem azért utáltam meg őt, mert 1-2 éve Dia kirakta azt a bizonyos videót, amiben elég keményen besározza Peti "hírnevét". Annyiban hiszek Petinek, hogy Dia nem éppen szavahihető ember, sosem kedveltem + ott van az is, hogy miért évekkel azután tálalt ki, hogy Peti lelépett.
Sajnálom Petit, régen hatalmas bálványom volt, de már felnőttem, és felcsesz amit csinál, mivel kb egy 19éves álmodozó szabadbölcsész értelmiségi szintjén van, ami nem para, ha nem vagy 42 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!