Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A rosszlanyok.hu felnőtteknek...

A rosszlanyok.hu felnőtteknek szóló korhatáros oldalon, hogyan lehet egy értékelés alá kommentelni?

Figyelt kérdés

Látom, hogy vannak ilyenek hozzászólások, de semmilyen gombot nem látok, hogy “hozzászólók” vagy akármi…

Van elfogadott értékelésem, így például az értékelések között tudok keresni.

De ezt nem tudom hogy kell.

2022. febr. 16. 08:46
1 2
 11/14 anonim válasza:
#10: Figyelj, egy-egy törzsvendég 50-100 ezreket költ el egy lánynál egy hónapban. Az ő szavuk és kívánságuk fontos, hogy mit és hogyan szeretnének. De most őszintén: kit érdekel egy ismeretlen kommentelő, aki még semmit nem tett le az asztalra, de már kívánságai vannak? Főleg ha ennyi lányt kipróbáltál (és ez publikus is az oldalon), mi a garancia, hogy majd pont nála leszel visszajáró vendég? Csak egy picit gondolkozz már a hirdető fejével. És szerintem nyugodtan engedd el ezt az ismeretlenként való kommentelgetést. Nem oszt, nem szoroz.
2022. febr. 17. 11:59
 12/14 A kérdező kommentje:

#11.

El fogok menni csak azért, hogy jogosan, korrekt módon leírhassam azt a kommentet.

Viszont az oldal részéről az lenne a korrekt, hogyha engedne másokat is hozzászólni, legalább egy értékeléshez…

Ha az valamilyen szabályt sért, akkor töröljék a modik, dolgozzanak.

Ha egy korrekt, jó hírnevű értékelő írja le kommentben, egy kevésbé jó hírnevű értékelő full pozitív értékelése alá, hogy “ezek a képek 8-10-12 évesek, láttam Őket akkoriban”, akkor én is megfontolom hogy megyek e. Vagy legalább rákérdezek a lánynál telón, aztán a válasz alapján mérlegelek.

Ehhez abszolút meg lenne a jogom, hogy ilyen infókat ne zárjon el előlem szándékosan az oldal!

Van egy olyan sztori is, hogy van egy törpe nő az oldalon, akinek a fél keze csonka… Nincs kézfeje, rendellenesen fejlődött.

A mostani képein is rejtegeti ezt a tényt, de a régebbi képein méginkább rejtegette…

Nekem azonban feltűnt, mert szoktam analizálgatni a hirdetők képeit, ha valami tükröződik mondjuk egy tévéből, azt is észreveszem… És hát régen is voltak arra utaló jelek, még a régi képeivel, hogy ennek a nőnek valami nem stimmel a fél karjával…

Olvastam 12 full pozitív értékelést, minden 5 csillag, egyszer nincs ez megemlítve… Mondom jó, én úgysem szeretnék menni a törpe hirdetőhöz, mert nem tetszik (no offense), de azért ez furcsa.

Aztán valaki 14., vagy 15. Vagy már nem tudom hanyadik értékelésnél leírta, hogy a NŐ FÉL KEZE CSONKA! És hogy erről miért nem írt senki?

Szerintem ilyesmit ABSZOLÚT NEM KORREKT ELTITKOLNIA EGY HIRDETŐNEK!

Na, ha például engem érdekelt volna ez a nő egy pillanatig is, akkor már jóval hamarabb megkérdeztem volna az egyik full pozitív értékelés alatt, hogy ezzel a dologgal mi a helyzet.

Egyébként meg évek alatt egyszer sem kommenteltem más értékelése alá, szóval nem arról van szó hogy játszanám a túlbuzgó RL rendőrt…

De 1-1* mostanában már írtam volna valamit, csak mint kiderült, már nem lehet…

Az egész oldal nagyon erős pozitív diszkriminációt tanúsít a hirdetőkkel szemben, ez pedig ebben a műfajban hosszútávon nem működőképes.

Aztán meg csodálkoznak a modik, hogy 6-8 éve miért volt sokkal sikeresebb az oldal.

2022. febr. 17. 12:20
 13/14 A kérdező kommentje:

Az is borzasztó egy döntés volt, hogy a hirdetők oldaláról letiltott értékeléseket kereshetővé tették azzal a feltétellel, hogyha az elmúlt 1 évben volt legalább 1 elfogadott (korábban 2), nem gyanús értékelésed…

Mit értek el ezzel? Azt hogy POZITÍV kamu értékeléseket írnak azok, akik keresni akarnak az értékelések között és olvasni akarják azokat…

De vajon nem ez volt a cél? Végülis a több pozitív értékelés az jót tesz az oldal forgalmának.

Az mindegy, hogy a fele kamu.

A legtisztességesebb megoldás az lenne, hogyha egyáltalán nem lehetne tiltani az értékeléseket és ezt a hirdetőknek is el kellene fogadni regisztrációkor.

Ha prosti akar lenni és ott akar hirdetni, akkor ezt fogadja el…

Igazából a valós életben tanúsított magatartásuknak is ez tenné a legjobbat, nem lenne annyi kamu vállalás, átverés, mert tudnák hogy az értékelés ott lesz az oldalon AKÁRMIT csinálnak!

Ez több külföldi oldalon is így működik.

A második legjobb megoldás az lenne, hogyha úgy lenne mint most, csak amelyik hirdető le tiltja az értékeléseket, azt tényleg nem lehetne értékelni (régen volt ilyen időszak is, egész sokáig)…

Mivel így legalább nem buzdítanák arra az embereket, hogy pozitív kamu értékeléseket írjanak.

2022. febr. 17. 12:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Na igen, ha lenne konkurense, talán összeszednék magukat. Én voltam olyan lánynál akinél nem tudom h ellenőrizték a fotókat, mert baromira nem hasonlított.. a lányoknak lejt a pálya sajnos, erősen.
2022. febr. 17. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!