A youtube miért kér korhatáros igazolást bizonyos videoknál?
"Méghogy személyivel meg bankártyával igazoljam magam,biztos visszaélnének az adataimal,meg megcsapolnák a számlám."
biztos 😂😂😂
Nem a visszaéléstől félek de ilyenkor én is vissza szoktam lépni.
Személyi, bankkártya adatok? - menjenek a jó büdös francba.
(Különben ki tudom kerülni, csak kicsit variálni kell)
ma 11:35
Te nagyon naiv vagy,se az igazolvány adatait se a bankártya adatait nem szabad megadni senkinek a mai világba..
Korábban Play Áruházból történt vásárlás során hozzáadtam a kártyát, így nem gond a korhatáros tartalom.
Egyébként meg ma már nem lehet csak úgy lenyúlni egy kártyáról a pénzt, csak oda kell figyelni, mikor és hol adod meg, illetve főleg, hogy mire!
Egy legális cég sosem lopná le a kártyádról a pénzt. Egyrészt mert akkora presztízsveszteség lenne tőle egy ilyen ügy, hogy a felhasználók elfordulnának tőle és nem használnák többet, másrészt egy céget jogi úton kérdőre lehetne vonni a jogosulatlan műveletek miatt.
A "ne add meg a bankkártya adatokat" az kiemelten a más magánszemélyekre igaz, hogy senkinek nem adod meg. Minden más törvényesen működő felület meg sem kapja ezeket a beírt adatokat, mivel egy biztonságos banki felületen keresztül történnek a tranzakciók. A banknak adod meg titkosított kapcsolaton keresztül az adatokat, és a bank kapcsol össze a szolgáltatóval, akinek fizetsz. Hozzá csak a pénz kerül, a rendszer pedig biztonságos és bevált, ezt használod bármilyen legális szolgáltatónál a netes fizetésekre. Nem félni kell a technológia fejlődésétől, hanem megérteni. A veszélyekkel is tisztában kell lenni, és megtanulni megkülönböztetni mi lehet valós és biztonságos, és mi nem. De nem élből elutasítani mindent, mert azt mondják, vannak veszélyes dolgok is.
A személyes adatok kezelése hasonlóan szigorú és célhoz kötött, nem tudják másra használni. Gondolj a kétfaktoros hitelesítésre, ahol a telefonszámodat adod meg, mégsem kapsz a telefonodra semmi mást, csak egy kódot. Pedig vígan eladhatnák a számodat, hogy hívogassanak vagy üzenjenek mindenféle jó kis marketing ajánlatokat neked, mégsem történik ez meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!