Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Borzalmasan rossz a Telekom...

Borzalmasan rossz a Telekom internetem mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
Leírhatatlanul használhatatlan. Többször jeleztem, amikor kijöttek kicserélték a modemet és kész. Nem javult semmit. Már 5-6 modem cserén túl vagyok, nekem elég egyértelmű, hogy valószínűleg nem a modemmel van a baj, Telekomnak ez nem biztos, hogy annyira világos. Telefonban az ügyfélszolgálatos srác mondta, hogy láthatóan nem jó, mert 24 óra alatt több mint 500x (!) csatlakozott újra a modem a hálózathoz. Kérdésem az lenne, hogy merre keressek, hol lehet a baj, vagy kit keressek ezzel? Telekom 1000 Mbit/sec, wi-fin és kábelen is fennáll a hiba. Szolgáltatóváltásnak én örülnék a legjobban, de sajnos az egész utcában csak Telekom van. Válaszokat, segítségeket előre köszönöm!

2022. febr. 12. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Pedig a megszoksz vagy megszoksz helyzet.

8 evet szivtam veluk, megvaltas volt akkoriban az Upc.

2022. febr. 12. 22:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekünk is volt ilyen probléma, túl gyenge volt a jel, mert az oszlopon a bekötés meglazult. A szerelő műszerrel megmérte, visszakötötte és jó volt még egy évig, amikor is jött a Digi és váltottunk. Kb félévente döccen meg egy kicsit, teljes szolgáltatáskiesés pedig úgy 2 évente van, ez még tűrhető.
2022. febr. 13. 08:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, kérdezz rá a T-nél, hogy a jel erőssége megfelelő-e, az tud ilyen hibát produkálni. Nálunk a múltkor az egész környéket végigjárták emiatt, pedig nem is volt hibajelenség. Azt mondták, hogy nálunk pl. épp az alsó határérték felett van minimálisan, de inkább emelnek még rajta, nehogy gond legyen. Minket ők kerestek meg emiatt, rugalmasan lehetett velük időpontot egyeztetni, ki is jöttek, meg is csinálták kb. fél óra alatt és persze ingyen.
2023. ápr. 5. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!