Véletlenül kizártam magam a Facebook fiókomból, hogyan juthatok vissza?
Kétfaktoros azonosítást használok a belépéshez, és kódgenerátoros hitelesítést választottam második faktornak. Az applikáció az egyik telefonomra volt csak telepítve, ami tönkrement. Jelenleg egyetlen eszközről sem vagyok bejelentkezve, így máshonnan nem tudom kikapcsolni a kétfaktoros hitelesítést, a rendszer által küldött kódokat pedig - mivel tönkrement a gazdatest telefon - nem kapom meg.
Próbálkoztam azzal, hogy kitöltsek egy azonosítási űrlapot, de ez a funkció már nem érhető el a Facebook helpcenterben.
A jelszóvisszaállítás nem segít, mert belépés után ugyanúgy kéri a második faktoros hitelesítést.
Próbáltam közvetlenül felvenni a kapcsolatot a Facebook ügyfélszolgálatával e-mailen keresztül de eddig még automatikus válasz sem érkezett.
Érdekes módon Messengerben bejelentkezve hagyott, de azon keresztül sem tudom kikapcsolni a kétfaktoros hitelesítést, mert mobilon nem támogatott a funkció, desktop alkalmazásba való bejelentkezésnél pedig ugyanúgy kéri a második faktort.
Van még esetleg bármi ötlet a fiókom visszaszerzésére? Fontos lenne, hogy ne kelljen új profilt kezdeni, mert a teljes kapcsolati hálóm ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!