Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha a modemet átviszem egy...

Ha a modemet átviszem egy másik szobába és ott egy másik coax dugaljba kötöm akkor miért nincsen internet?

Figyelt kérdés

Tehát adott egy modem amit át szeretnék koltoztetni másik helyiségbe. Ott is ugyan van egy coax kivezetés pontosan ugyan olyan mint ahol eredetileg van bekotve a modem. De arra dugom úgy nincsen internet viszont ha visszaviszem az eredeti helyére ott működik. Ahova most akarnam bekotni korábban abban volt a TV nek a doboza de azt le mondtuk így kihuztuk és visszaadtuk az eszközt. Ha az akkor ott működött akkor a modem miért nem jó? Mindkettő vidanetes szolgáltatás volt de ebből már csak az internet van még.

Biztos hogy én nézek be valamit, de mit? És miért nem működik így?

2022. febr. 8. 15:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem Vidanetem van. Behozták a kábelt a padlásra, rákötöttek egy elosztót, és az egyik ágra valami szűrőt. Ezek jönnek le a lakásba.

Meg kell keresni az elosztót, és a másik kábelre kell tenni a szűrőt.

2022. febr. 8. 20:21
 12/13 A kérdező kommentje:
Van egy ilyen 3 ágú valami a kábelen az egyik rész a TAB (oda kell dugni a modemet, a másik az IN (ebbe megy a falból a coax az ebbe a 3 ágú elosztóba, meg van egy OUT- ebbe pedig az analóg tv volt dugva. Na most én a másik helyiségbe ezzel az elosztóval együtt vittem át úgy ugye annyi változott csak hogy IN részbe került a másik szobában lévő fali kivezetés, de nem működött.
2022. febr. 8. 21:42
 13/13 A kérdező kommentje:
Magyarul az a szűrő ami a működő szobában volt azt vittem magammal és ugyanúgy kötöttem be egy másik szoba másik coax kivezetésébe de nem ment.
2022. febr. 8. 21:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!