Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Rossz a router?

Rossz a router?

Figyelt kérdés
létezhet olyan, hogy nálam szar a router elmegy egy teljes napra a net, másnap reggel magától visszajön és a rossz routerem miatt nincs net a környéken /szomszédban?

2022. febr. 4. 11:44
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Érdekesség, amikor elmegy a net sokszor váratlanul visszajön 17 00 órakor, mikor zár a szolgáltató vagy másnap reggel 07 00 körül, mikor nyit a szolgáltató. Szolgáltató telefpnon keresztül győzködni próbált, hogy a routerrel van a baj és elvileg a routerem miatt nincs net a környéken, szomszédban..
2022. febr. 4. 11:46
 2/15 anonim ***** válasza:

Érdekes dolgok ezek kérem:)

Rossz router? Kié ? Hogy függ össze ez a szomszédéval? Hmm..

2022. febr. 4. 11:53
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha sehol sincs net, akkor az nem a router. Az lehet, hogy egy modem meghibásodott valahol az utcában és amikor az be van kapcsolva, zavarja az egész hálózatot, ezért nincs net sehol se. Ezt a szerelő ki tudja mérni műszerrel, csak ki kell hívni. Ha telefonon nem megy, menj be egy személyes ügyfélszolgálatra.
2022. febr. 4. 11:59
 4/15 A kérdező kommentje:

Röviden. Az én routerem rossz, emiatt nem megy az internet a környéken..

Nyilván az enyém a rossz, mert én telefonáltam be elsőnek.. :D......

2022. febr. 4. 12:00
 5/15 A kérdező kommentje:

3/4

Hiába mondtam, hogy nézzék meg az utcába a modemet.. a srác csak erőltette, hogy nálam van a baj, a routerrel..

2022. febr. 4. 12:02
 6/15 anonim ***** válasza:
A routered biztos nem rossz. A modemed lehet, hogy a tied zavarja a hálózatot, de azért kétlem, mert néha visszajön, valószínűleg akkor kikapcsolják azt ami rossz, megpróbálják újraindítani és amíg az magához tér, a tied rá tud állni a jelre. De kipróbálhatod úgy, hogy kihúzod a konnektorból és 2 perc múlva rákérdezel a szomszédnál, hogy jó-e náluk. Ha igen és tényleg a tied a rossz, fogd meg, sétálj be vele egy ügyfélszolgálatra, add le és kérd meg, hogy adjanak egy másikat.
2022. febr. 4. 12:13
 7/15 A kérdező kommentje:
Tegnapelott ugyanez a szitu volt, aztan masnap nem jöttek házhoz, mert lattak h helyrejott. Tudtak 2 bejelentesrol is a kornyekrol.. Ma ugyan az a szitu, beszeltem most direkt a szerelőcsoporttal, utana neznek.
2022. febr. 4. 12:22
 8/15 anonim ***** válasza:

Mondjuk szerintem tök mindegy mi a gond, ezt nekik illene ellenőrizni és elhárítani, főleg, ha tudják, hogy a tieddel van gond.

Milyen szolgáltatás már ez.. ?

2022. febr. 4. 12:23
 9/15 anonim ***** válasza:
#8-as vagyok, látom közben írtad kérdező #7-es kommented.
2022. febr. 4. 12:24
 10/15 A kérdező kommentje:
Egyébként olyan szolgáltatás, hogy szóltak, hogy fizetnem kell, ha kijönnek és nálam a baj, munkadijat.
2022. febr. 4. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!