Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gmailen sok (több 100) címre...

Gmailen sok (több 100) címre hogy tudok úgy emailt küldeni, hogy ne lássák egymást akiknek küldtem?

Figyelt kérdés
Tehát, el kéne küldenem vagy 800 emailt, persze nem egyszerre hogy ne kerüljön a spambe. Azt megtaláltam hogy lehet ütemezni a küldést, viszont úgy akarom, hogy bemásolok mondjuk egyszerre 50 címet, mert a szöveg amit küldenék ugyan az lenne. Viszont fontos lenne, hogy egyáltalán ne lássák akinek küldöm hogy másoknak is küldtem, valamint ha valaki válaszol azt se lássák a többiek. Be lehet ezt valahogy állítani?
2022. febr. 3. 16:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Bcc-nek hívják a funkciót, ott van a jobb felső sarokban. Ha oda másolod a címeket, akkor nem fogják látni egymást a címzettek.

Egyébként simán kiszűrheti a Gmail spamként, mivel akárhány részletben is küldöd, a gmail látja hogy ugyanaz a tartalmuk. A spamszűrés egyébként is AI alapú és figyelembe veszi hogy hány ember jelöli spamnek, és ha elegen, akkor utólagosan is átrakja a spambe a többieknek is.

2022. febr. 3. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!