Molli11 kérdése:
Hogyan lehet gmail-en e-mailt küldeni azoknak akik irányitják az oldalt?
Figyelt kérdés
Két fiókom van, de az egyiknek nem tudom a jelszavát. Hiába töltöttem ki mindenféle kérdőívet nem fogadta el. Lehet közvetlenül kapcsolatba lépni ennek a "szerkesztőivel"?2015. okt. 4. 18:22
1/4 anonim válasza:
Egész véletlenül csak minden egyes lap alján ott van az elérhetőségük. Email cím is.
2/4 anonim válasza:
Nem derült ki hogy ennek az oldalnak a szerkesztőit akarod elérni, vagy a gmail üzemeltetőit.
Előző voltam.
3/4 A kérdező kommentje:
A lap alján nem találtam, egyébként meg benne van a kérdésben, hogy a gmail irányítóira vagyok kíváncsi
2015. okt. 5. 19:24
4/4 anonim válasza:
Akkor vak vagy. Ennek az oldalnak az alján is ott van, hogy hova lehet levelet küldeni. Lap alja, jobb oldal. (ezt csak azért, nehogy már az nézzen hülyének, aki nem lát)
Úrlapok elküldésén kívül nincs más lehetőséged. Ha besétálsz az magyarországi irodájukba Budapesten, jó eséllyel nem nagyon fognak szóbaállni veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!