Miért törlik magukat egyre többen a facebook-ról?
2 éve még 600 ismerősöm lehetett, most már csak 415.
Akiket meg kérdeztem, azt mondták hogy meg unták, vagy más személyes okból döntöttek a végleges törlés mellett.
Amúgy én is úgy vagyok vele, hogy törlöm magamat mert szinte alig használom, havonta 1 alkalommal.
fent vagyok, de csak azért, hogy aki ott van, megtaláljon + a marketplace-t néha átnézzem
illetve néha szórakozik a facebook, hogy nem nézhetek meg nyílvános oldalt (vagy nem tölti be a kommentet/többi posztot esetleg videót nem tudok végig nézni), csak ha bejelentkezek
de ezen kívül semmi okom nincs rá:
ismerősök képei, ahogy fotózgatják magukat naponta a tükörben nem érdekel
öreg emberek tonna számra megosztott bölcsességei, okosságai képre illesztett szövegek nem érdekelnek
ahogy a fiatalok által megosztott idézetek sem, ahogy azon fanyalognak, hogy milyen szar az élet, meg a romantika
és a sok idióta, akik konteókat osztogatnak meg + politika mindenfelől
és akkor még ott van a facebook hülyeségei:
jaj, hát nem csodás, hogy evvel a facebookon elérhető játékkal játszol? hogy örülj neki kiposztoltam hány pontott értél el
vagy mikor megváltoztatod a profilképedet és világá kürtöli
és ott vannak még a születésnapok és a megemlékezések vagy mi a bánat
"Amúgy én is úgy vagyok vele, hogy törlöm magamat mert szinte alig használom, havonta 1 alkalommal."
Én mondjuk feleslegesnek tartanám azért törölni magam valahonnan, mert ritkán használom. Ingyen van elvégre.
#3 "ismerősök képei, ahogy fotózgatják magukat naponta a tükörben nem érdekel"
Na, itt mutatkozik meg, hogy az ember képes-e kompetensen használni a rendszert. ;) Mármint nem aki fényképezgeti magát, hanem az, aki ezen fennakad. Már évek óta le lehet iratkozni az ismerős frissítéseiről, így nem fogod látni, hogy mit oszt meg.
Nekem a munkámhoz kell, azért vagyok már csak fent.
Amúgy szinte semennyire sem használom. Van olyan ismerősöm, aki már azt hitte, hogy meghaltam.
Ha nem kéne a melóhoz, akkor sem törölném magam, de kb. évente egyszer lépnék be, mint anno az iwiwre.
Èn nem vettem èszre, hogy fogynának az ismerősök, bár tèny ès való, nem is nèzem a számukat 😃
Nincs bajom magával a facebookal, a hobbijaim közössège ott elèrhető, innen jönnek az új információk stb.
Az ismerősök saját hülyesègeit nem látom, aki nem tetszik ilyen szempontból, annak már règ kikapcsoltam a követèsèt.
A messenger ès az esemènyek lètrehozása is klassz dolog, ezek nèlkül rèmálom lenne összeszervezni pl. 6-7 embert hètvègi programra (pl. nálunk a szerepjátèk)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!