Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért törlik magukat egyre...

Miért törlik magukat egyre többen a facebook-ról?

Figyelt kérdés

2 éve még 600 ismerősöm lehetett, most már csak 415.

Akiket meg kérdeztem, azt mondták hogy meg unták, vagy más személyes okból döntöttek a végleges törlés mellett.

Amúgy én is úgy vagyok vele, hogy törlöm magamat mert szinte alig használom, havonta 1 alkalommal.

2022. febr. 3. 09:05
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Gratulalok, megvalaszoltad a sajat kerdesedet.
2022. febr. 3. 09:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert semmit sem ér kb és végre rájöttek, hogy nem jó kitálalni a világnak az egész életed. Kommunikációra meg létezik annyi más platform, ami nem lopja az adataid.
2022. febr. 3. 09:14
 3/8 anonim ***** válasza:

fent vagyok, de csak azért, hogy aki ott van, megtaláljon + a marketplace-t néha átnézzem

illetve néha szórakozik a facebook, hogy nem nézhetek meg nyílvános oldalt (vagy nem tölti be a kommentet/többi posztot esetleg videót nem tudok végig nézni), csak ha bejelentkezek

de ezen kívül semmi okom nincs rá:

ismerősök képei, ahogy fotózgatják magukat naponta a tükörben nem érdekel

öreg emberek tonna számra megosztott bölcsességei, okosságai képre illesztett szövegek nem érdekelnek

ahogy a fiatalok által megosztott idézetek sem, ahogy azon fanyalognak, hogy milyen szar az élet, meg a romantika

és a sok idióta, akik konteókat osztogatnak meg + politika mindenfelől

és akkor még ott van a facebook hülyeségei:

jaj, hát nem csodás, hogy evvel a facebookon elérhető játékkal játszol? hogy örülj neki kiposztoltam hány pontott értél el

vagy mikor megváltoztatod a profilképedet és világá kürtöli

és ott vannak még a születésnapok és a megemlékezések vagy mi a bánat

2022. febr. 3. 09:25
 4/8 anonim ***** válasza:

"Amúgy én is úgy vagyok vele, hogy törlöm magamat mert szinte alig használom, havonta 1 alkalommal."

Én mondjuk feleslegesnek tartanám azért törölni magam valahonnan, mert ritkán használom. Ingyen van elvégre.

#3 "ismerősök képei, ahogy fotózgatják magukat naponta a tükörben nem érdekel"

Na, itt mutatkozik meg, hogy az ember képes-e kompetensen használni a rendszert. ;) Mármint nem aki fényképezgeti magát, hanem az, aki ezen fennakad. Már évek óta le lehet iratkozni az ismerős frissítéseiről, így nem fogod látni, hogy mit oszt meg.

2022. febr. 3. 09:34
 5/8 anonim válasza:

Nekem a munkámhoz kell, azért vagyok már csak fent.

Amúgy szinte semennyire sem használom. Van olyan ismerősöm, aki már azt hitte, hogy meghaltam.

Ha nem kéne a melóhoz, akkor sem törölném magam, de kb. évente egyszer lépnék be, mint anno az iwiwre.

2022. febr. 3. 09:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert lassan rájönnek az emberek, hogy semmi értelme és csak a baj van vele.
2022. febr. 3. 10:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy-két nagyon specifikus hobbim miatt maradok, mert ott van ilyen témakörben élő hazai fórum. Egy-egy helyi közösség is inkább ott él. Beállítgattam, hogy a szefókat ne lássam, és egyszerű az élet. Kimondottan gyűlölöm ezt az önkényesen a világgal szembefordult kezelést, főleg a videóknál. Soha nem fogom megszokni, hogy idiótán reagál a lejátszó kb mindenre, és nem is akarom. A legutolsó ismeretlen videómegosztók is képesek voltak a youtube-szerű viselkedést átvenni, ezek a kretének meg applenek képzelik magukat és erőltetik a saját, indokolatlanul összekavart UX gyötrelmüket.
2022. febr. 3. 14:11
 8/8 Hintalow ***** válasza:

Èn nem vettem èszre, hogy fogynának az ismerősök, bár tèny ès való, nem is nèzem a számukat 😃

Nincs bajom magával a facebookal, a hobbijaim közössège ott elèrhető, innen jönnek az új információk stb.

Az ismerősök saját hülyesègeit nem látom, aki nem tetszik ilyen szempontból, annak már règ kikapcsoltam a követèsèt.

A messenger ès az esemènyek lètrehozása is klassz dolog, ezek nèlkül rèmálom lenne összeszervezni pl. 6-7 embert hètvègi programra (pl. nálunk a szerepjátèk)

2022. febr. 4. 16:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!