Joker0012 kérdése:
Miért nincs ethernet? Asus ROG Strix B550-F Gameing
Figyelt kérdés
üdv! nemrég raktam új alaplapot a gépbe, egy Asus Rog Strix b550-F Gameinget, de mikor felraktam a friss win10-et, már akkor nem volt vezetékes net, valamiért eszközkezelőben is sárga felkiáltó jellel jelzi, telefonról osztom USB-n keresztül. A Drivereket felrakta, biost frissítettem, az alaplap lemezén van egy Intel Lan driver, viszont ha azt elkezdem felrakni, igazából semmit sem csinál, írja,hogy kész és indítsam újra a gépet, mikor ezt megteszem,. akkor jelzi ismét, hogy ez telepíthető :') help! Mi lehet a megoldás?2022. jan. 29. 13:07
1/4 anonim válasza:
Lehet valamit tudni a sárga felkiáltójelről? Mit ír a tulajdonságoknál? Mit ír a rendszerlog telepítés előtt/alatt/után, mit mutat a bootlog? Több drivert is próbáltál, vagy csak az alaplapi gyárit? Biost nézted? Engedélyezve van gondolom, de nincs valami beállítás, amivel lehet mókolni? Mert jelenleg annyi az infó, hogy sárga felkiáltójel... ez így elég szűkös :D
2/4 A kérdező kommentje:
2022. jan. 29. 14:44
3/4 anonim válasza:
Na, ezek szerint egyszerűen nincs telepítve a driver. Próbáld ne az alaplapival, hanem valahonnan máshonnan letölteni, gondolom az adaptergyártónak van saját drivere is.
4/4 anonim válasza:
Húzd ki a routert 5 percre és dugd vissza, nálam ez megoldotta.
Ne kérdezd az okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!