Lehet valahol venni készen ezer emailt?
" amit ezt követően csak egyesével fogsz tudni kezelni, tehát mindegyikbe külön-külön be kell lépned ha levelet akarsz küldeni vagy fogadni a nevében "
Mi a másik lehetőség?
"Nem tudom pontosan mi a célod vele"
Nem ez a baj hanem az, hogy úgy viselkedsz mintha tudnád.
Szóval olcsón létrehozott email nem igazi email:))). Talán csak minden második emailt küldi el? Vagy mi?
Szóval nem tudnánk együttműködni abban hogy emaileket hozz létre nekem. Pedig ez egy nagyon bonyolult összetett magasszintu feladat amiben mindenképpen egyeztetés és folyamatos konzultáció kéne.
"Mi a másik lehetőség?"
Saját levelezőszerver esetén megoldható az is, hogy alias-t hozol létre, amivel nincs minden email mögött különálló postafiók. Több email cím van (akár 2000), de egy postafiók mögötte. Ez azért jó, mert bármelyik nevében tudsz levelet küldeni és fogadni is, de egy postafiókba esik be az összes levél.
Itt van róla leírás: [link]
Az egyeztetésre azért van szükség, mert mint látod... a lehetőségeket sem ismered. A feladat ismeretének hiányában pedig maximum azt tudjuk javasolni, amit te konkrétan kérsz. Jelen esetben X db email postafiókot. Pedig lehet nem is arra van szükséged.
"Szóval olcsón létrehozott email nem igazi email:)"
De.. tudsz mindegyikkel levelet küldeni és fogadni is külön külön.
Nem érted a koncepciót. Ha neked erre van szükséged -és biztos vagy benne, hogy ez a legjobb megoldás számodra- akkor keres egy betanított munkást aki elvégzni neked fillérekért a robotmunkát.
Egy mérnöknél nem azt fizeted meg, hogy eltudja végezni azt is amit egy 8 általánost végzett "robot", hanem hogy ismerünk -és alkalmazni is tudunk- olyan lehetőségeket amiről valószínűleg te nem is hallottál, ezért azt sem tudod, hogy esetleg arra van-e szükséged.
Nem viselkedek úgy mintha tudnám: fogalmam sincs. De jobban járnál ha a problémát (vagy inkább feladatot) ismertetnéd és nem az általad vélt legjobb megoldást akarnád kierőszakolni, mert nem biztos, hogy az a legjobb.
"Szóval nem tudnánk együttműködni abban hogy emaileket hozz létre nekem. Pedig ez egy nagyon bonyolult összetett magasszintu feladat amiben mindenképpen egyeztetés és folyamatos konzultáció kéne."
Nem tudnánk együttműködni, mert nem az igényedet fogalmazod meg most sem, hanem a feladatot (és a kettő között hatalmas különbség van). Ilyen ügyfelem már volt és köszönöm, de nem kérek belőle. :)
Mondom: Neked egy közmunkás robotra van szükséged aki pontosan azt teszi amit kérsz és nem tervez meg semmit.
"De jobban járnál ha a problémát (vagy inkább feladatot) "
a "feladatot" helyett "igényedet" akartam írni
Elég konkrétan leírtam mi kell. Ha ehhez szerinted egy mérnök informatikus kell 50 000 forintért, az a te problémád.
Ezt egy informatikai szakközépiskola masodik osztalyaban tanuló is megoldja ha szakmai megoldás a cél s nem manualis létrehozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!