Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Digi-fanok, felmondtátok a...

Digi-fanok, felmondtátok a szerződéseteket a Digivel most, hogy már papíron is a 4iG a tulajdonos?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan írták ilyen olyan fórumokon, hogy ezt fogják tenni, kíváncsi vagyok, hogy csak süket duma volt-e, vagy következetes emberekről van szó. Csak őszintén!
2022. jan. 25. 18:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
#10, Bizonyítsd be!
2022. jan. 26. 12:10
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Hogy bizonyítsam be? Repüljek vissza veled együtt az időben, aztán ide költözöl hozzám és meglátod? "Bizonyítsd be" Akkor bizonyítsd be te, hogy a telekom "hű de mennyivel sokkal jobb, mint a Digi"!
2022. jan. 26. 12:58
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát jó, rendben, ha akarod.

Parancsolj, ez a hálózatfüggetlen és hiteles NMHH sebességmérő eszközöm mérési adatainak egy részlete. Sajnos a teljes hónap nem fér el egy fotóra, de az átlag azért látszik. Hát ez cumi.

[link]

Most te jössz!

Amúgy tudod miért kellett ilyen mérődobozt igényelnem? Mert használhatalan hulladék volt a kis Digikéd internetje. Pedig vadonat új optikai hálózat, és olyan helyen lakom, ahol a népsűrűség még az országos átlagnak is csak kábé a fele, tehát még csak le sincs terhelve a hálózat. Csak hát ennyit tud a kis Digikéd. Kellenek eredmények arról az időszakról, amikor még sajnos Digis voltam? Előre szólok, gyalázatos!

2022. jan. 26. 13:08
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Semmi bajom nem volt a kis Digikémmel! Arról én nem tehetek flegma barátom, hogy neked sz.rakodott.
2022. jan. 26. 14:11
 15/22 anonim ***** válasza:
74%
Nos, én egy komoly, tanult és sikeres ember vagyok, sokra vittem az életben, pedig alig vagyok negyven felett. Tudod, hogy mi a komoly és sikeres ember egyik ismérve? Hogy nem ugatok olyan dologról, amiről nincs meg a gyakorlati tapasztalatom, magyarul fingom sincs, hanem csak hallottam valamit egy haver haverjának a haverjától. Voltam mindegyik nagy szolgáltató ügyfele, és ebből eredő tapasztalataim alapján ki merem jelenteni, hogy a Digi a legszarabb az összes közül. Tudod, te ezért tartasz itt, hogy az ezer forinttal olcsóbb internetért kell rinyálnod. Mert csak dumálsz bele a világba.
2022. jan. 26. 14:39
 16/22 Hintalow ***** válasza:
19%

Ha az ár / szolgáltatás arány nem romlik el nagyon, maradok, mindegy kinél van.

Jelenleg az 1000 megabites digire 3300 Ft-ot fizetek havonta (tv előfizetés nem kell) most megnéztem és a telekomnál a hasonló sebességű net (nem használok ki ennyit sem, de nem nagyon érdemes kisebb csomagokkal kezdeni már) 6360 Ft, kis híjján a duplája.

Annyit azért nem fizetnék többet ugyanazért, hogy más szinű legyen a szolgáltató honlapja :D

2022. jan. 26. 18:01
 17/22 anonim ***** válasza:
74%
16, De nem igaz, hogy a duplája, miért kell hazugságot terjeszteni? Ilyen ember vagy te? Leírtam az ötös hozzászólásomban, hogy mi, hol és mennyibe kerül.
2022. jan. 26. 18:04
 18/22 A kérdező kommentje:
13, Ők ilyenek. Bizonyítékkal alátámasztod nekik, hogy a Telekom jobb, mint a Digi, akkor is maradnak teljes valóságtagadásban, és mindenre van valami magyarázat, most épppen az, hogy biztos csak neked nem volt jó. Mert most ez a divat, Digit szeretni. Tíz éve a UPC volt a sztár, akkor folyton azt olvastad mindenhol, hogy "- Amint lejár a hűség megyek a UPC-hez!". Most ugyanezt csinálják a Digivel. De ők ilyenek. Ha valaki azt mondja nekik, hogy a kupac szar az utcán a legjobb dolog a világon, akkor haza fogják hordani. De a szar attól még csak szar marad. Képtelenek saját döntésre, csak mennek a tömeg után, és csodálkoznak, hogy nem jutnak előbbre.
2022. jan. 27. 08:28
 19/22 Hintalow ***** válasza:
0%

Melyik rèsze nem èrthető annak, hogy csak ès kizárólag net előfizetèsre van szüksègem? 😃

Nem èrdekelnek a tv csatornák, nem èrdekelnek a vicc kategóriás szolgáltatói eszközök (az ötvenezres routerem körberöhögi ezeket)

Most tènyleg vègigolvastam az összes hozzászólast újra, de nem látom át, egyikből sem jön le nekem, hogy hogyan tudna a telekom 1000 megabitet biztosìtani számomra havi 3500 ft megfizetèse árán. 😃🤔

Ha kapok ilyen ajánlatot, akkor persze, simán van realitása váltásnak szüksèg esetèn. 🤷

2022. jan. 27. 10:18
 20/22 A kérdező kommentje:
Telekom optika 1000/1000 4025 forint/hó nekem. Hát, nem 3500. De nem is 1000/300...
2022. jan. 27. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!