Digi-fanok, felmondtátok a szerződéseteket a Digivel most, hogy már papíron is a 4iG a tulajdonos?
Hát jó, rendben, ha akarod.
Parancsolj, ez a hálózatfüggetlen és hiteles NMHH sebességmérő eszközöm mérési adatainak egy részlete. Sajnos a teljes hónap nem fér el egy fotóra, de az átlag azért látszik. Hát ez cumi.
Most te jössz!
Amúgy tudod miért kellett ilyen mérődobozt igényelnem? Mert használhatalan hulladék volt a kis Digikéd internetje. Pedig vadonat új optikai hálózat, és olyan helyen lakom, ahol a népsűrűség még az országos átlagnak is csak kábé a fele, tehát még csak le sincs terhelve a hálózat. Csak hát ennyit tud a kis Digikéd. Kellenek eredmények arról az időszakról, amikor még sajnos Digis voltam? Előre szólok, gyalázatos!
Ha az ár / szolgáltatás arány nem romlik el nagyon, maradok, mindegy kinél van.
Jelenleg az 1000 megabites digire 3300 Ft-ot fizetek havonta (tv előfizetés nem kell) most megnéztem és a telekomnál a hasonló sebességű net (nem használok ki ennyit sem, de nem nagyon érdemes kisebb csomagokkal kezdeni már) 6360 Ft, kis híjján a duplája.
Annyit azért nem fizetnék többet ugyanazért, hogy más szinű legyen a szolgáltató honlapja :D
Melyik rèsze nem èrthető annak, hogy csak ès kizárólag net előfizetèsre van szüksègem? 😃
Nem èrdekelnek a tv csatornák, nem èrdekelnek a vicc kategóriás szolgáltatói eszközök (az ötvenezres routerem körberöhögi ezeket)
Most tènyleg vègigolvastam az összes hozzászólast újra, de nem látom át, egyikből sem jön le nekem, hogy hogyan tudna a telekom 1000 megabitet biztosìtani számomra havi 3500 ft megfizetèse árán. 😃🤔
Ha kapok ilyen ajánlatot, akkor persze, simán van realitása váltásnak szüksèg esetèn. 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!