Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Digi-fanok, felmondtátok a...

Digi-fanok, felmondtátok a szerződéseteket a Digivel most, hogy már papíron is a 4iG a tulajdonos?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan írták ilyen olyan fórumokon, hogy ezt fogják tenni, kíváncsi vagyok, hogy csak süket duma volt-e, vagy következetes emberekről van szó. Csak őszintén!
2022. jan. 25. 18:43
A kérdező szavazást indított:
Felmondtam a szerződésemet.
Nem mondtam fel a szerződésemet.
15 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
80%
csak süket duma buta proliktól
2022. jan. 25. 19:22
 2/22 anonim ***** válasza:
64%
Nem igazán érdekel ez a tulajváltás. Felmondtam már régebben (1 hónap használat után), de nem emiatt, hanem azért mert egy vállalhatatlanul alacsony minőségű ócska román (ez azért már fémjelez sokmindent) cég. Pont a sok kispénzű tartja még itt az országban, mert nem tudja megfizetni az egyetlen normális, színvonalas és korrekt telekommunikációs vállalatot, a Telekomot, és mert beéri a sz.rral, csak ne kelljen többet fizetni havi egy ezresnél. Személy szerint nem tudom, hogy lehet a vodafonnal, a digivel meg ilyen hasonló színvonalú cégekkel szerződésben lenni.
2022. jan. 25. 20:15
 3/22 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek a leírtakkal.
2022. jan. 25. 20:43
 4/22 anonim ***** válasza:
79%
Az, hogy ócska román cég, nem csak a műszaki színvonaltalanságban nyilvánul meg, az egész ügyfélpolitikájukon érezhető volt az igazi, kelet-európai, balkán mentalitás. Szemben mondjuk a Telekommal, vagy akár a Vodafonenal, amik nyugati cégek, ennek megfelelő hozzáállással az ügyfélhez. Amilyen a Digi volt még román kézben, annál rosszabb már nem lehet 4iG-ként sem.
2022. jan. 25. 20:49
 5/22 anonim ***** válasza:
79%
Ráadásul még az sem feltétlen igaz, hogy olcsó. Telekom otthoni csomagért fizetek 7830 forintot/hó. A Diginél ez 6700 forint/hó, ha kérek hozzá Wifi 6 eszközt is. DE! A Telekom nem 1000/300, hanem 1000/1000 (amit nyáron promócióban felnyomtak 2000/1000-re), atomstabil, van évi 12000 forint készülékkedvezmény, állandó alkalmi kedvezmények, nyertem novemberben mozijegyet, éppen ma nyertem ötezer forint vásárlási utalvány. Szóval akkor mennyivel olcsóbb a Digi?
2022. jan. 25. 21:04
 6/22 anonim ***** válasza:
83%

én sem értem azokat akik szapulják a telekomot és istenítik a digit

telekomos vagyok magenta 1-ben

színvonalas szolgáltatást kapok 2000/1000-es vezetékes interneten

mellette a csomagom tartalmaz 2 db díjmentes multisimet így a gyereknek meg a feleségemnek megvan oldva a mobilnet ami ráadásul korlátlan tisztességes lefedettséggel.

2022. jan. 25. 23:21
 7/22 anonim ***** válasza:
16%
7 éve Digis vagyok, eddig talán ha kétszer volt problémám vele, de az se tartott pár óránál tovább. 6000 Ft körül fizetek 1Gbit/sec netért, telefonért, tv-ért. Ha problémám adódott felhívtam az ügyfél szolgálatot és normálisan tájékoztattak, hogy nálam vagy náluk van-e gond. Semmi baj nem volt a Digivel. Most néztem a Telekomnál "már 12 ezer körül van internet, tv, vezetékes telefon, "de jó". Arra leszek még kíváncsi, hogy 4IG mennyire fogja elbarmolni azt az olcsó és nagyon jó szolgáltatást, amit a Digi nyújtott.
2022. jan. 26. 07:08
 8/22 anonim ***** válasza:
79%
#7, Amit írsz, az konkrétan hazugság, havi szinten vannak országos-fél országos leállások a Diginél. Hány cikket linkeljek erről?
2022. jan. 26. 08:00
 9/22 anonim ***** válasza:
80%

6 os vagyok

8ast megerősítem

Városunk fb csoportjában is rengetegen panaszkodnak hogy megint nincs digi és hála a telekom mobilnetnek hogy nem maradtak net nélkül

2022. jan. 26. 11:05
 10/22 anonim ***** válasza:
0%
8, amit konkrétan írtam az az igazság, lehet, hogy másoknak gondjaik voltak, de nekem nem volt gondom a Digivel.
2022. jan. 26. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!