Miért tölt ilyen lassan a YouTube?
Figyelt kérdés
Egy egész jó laptopom és egy elég jó netem is van (930 mbit/s letöltés és 40 mbit/s feltöltési sebesség) de mégis ha rányomok egy youtube videóra sokáig tart mire betölt, van hogy 3-4 perc is egy 1,5 perces videónál. Eddig nem volt ilyen, próbáltam olyanokat h minden előzményt törlök, frissítem a gépem, a chrome-ot de eddig semmi sem működött :/2022. jan. 14. 22:50
1/5 anonim válasza:
Króm, hmmm tölts le valami nyomkövető és sütiktől mentes értelmes böngészőt, Tűzróka, Vízróka, Barve, Vivaldi, Opera Személy szerint a FireFoxot használom, töltsd le :
Aztán adblocker:
Ha ez az orvosság nem jön be, írd már meg mit ír a szerződésed a szolgáltatónál, legalább is keress rajtoa olyat hogy "GARANTÁLT SEBESSÉG**" vagy valami ilyesmit és az a te net sebességed.
2/5 anonim válasza:
Papiron az enyém is 230Mbps de garantáltan 1Mbps se jön át vele :(
3/5 anonim válasza:
Esetleg nem-e Vodafone neted van? Ott most minden Google szolgáltatás alig elérhető.
4/5 A kérdező kommentje:
Adblockert is használok :)) és igen sajnos Vodafone-os netem van. Mostmár kezd javulni a helyzet, de még így is tölt. De akkor jó magyar módjára a szolgáltatót szidom haha. Köszi a válaszokat!
2022. jan. 15. 09:38
5/5 anonim válasza:
Már 1 napja gond van vele. Megpróbálhatsz DNS-t váltani, valakinek Cloudflare-el ok, nekem épp OpenDNS-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!