Facebook letiltott?
Tudom, hogy már sok hasonló kérdés van itt de most az a helyzet, hogy a személyes facebook profilomat letiltották, utána csináltam egy másikat másik e-mail címmel, de azt is letiltották.
Próbálom az első fiókomat visszaállítani de a covid 19-re hivatkoznak, hogy nincs elég munkatárs és nem tudják ellenőrizni.
Ugye azt írják, hogy 30 nap után végleg tiltják a profilt és nem kérhetek további ellenőrzést.
Az lenne a kérdésem, hogy a 30 nap elteltével ha végleg letiltották utána tudok új profilt csinálni anélkűl, hogy ismét letiltsanak?
Elvileg a közösségi alapelvek megsértése miatt, de igaziból nem csináltam semmit szoval nem is értem.
Amúgy meg mondom, hogy semmi információt nem tudok kűldeni. 30 nap múlva ha nem sikerűl visszakapnom a régi profilom, akkor már csinálhatok új profilt anélkűl, hogy letiltanának?
Teljesen új eszközről kell regelni. (Vagy ha asztali géped van, akkor pl rakj rá egy + portable böngészőt.) Aztán ha bekér tel számot oda is full újat írj be.
Tehát friss ip, friss tel szám. Akkor tudsz újra regisztrálni.
Bár talán nem árt ha új születési dátumot is adsz meg. (Biztos ami biztos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!