Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mást is tiltott már le a...

Mást is tiltott már le a facebook,mennyi idő alatt oldották fel a profil letiltását?

Figyelt kérdés

2022. jan. 8. 11:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A profil letiltása legtöbb esetben végleges szokott lenni. Max 10% mikor a Facebook visszavonja a tiltást a profilodról.
2022. jan. 8. 11:58
 2/9 A kérdező kommentje:

Azonosítottam magam ahogy kérte azt írta elsőnek,hogy 24 óra múlva majd foglalkoznak vele ez volt 3 napja de törölni nem törölték mert ha appban lépek be felugrik az üzenőfalam aztán jön a kiírás.Isten igazán nem tudom miért tiltottak le sokan panaszkodnak de nekem szükségem lenn a profilra nem lehet még valamit tenni az ügyben az azonosításon kívül ami már megtörtént 3x.Na de pl ha nem kapom vissza a fiókom mi lesz a profilomhoz tartozó dolgokkal képek,üzenetek,ismerősök?Gondolom ők tulajdonuk lesz mi?Azt mondják,hogy mesterséges intelligencia miatt van mert a facebook azt használ így sok a fals letiltás is.

Ezt írja egyébként [link]

2022. jan. 8. 12:04
 3/9 anonim ***** válasza:

Fiók zárolva lett, azaz le lett tiltva a fiókod/profilod.

Ha az elkövetkezendő 30 nap során nem kapod vissza a fiókodat, akkor onnantól már nem is fogod.

Az ellenőrzés befejezte végett törlik a fiókodat/profilodat és vele együtt az ismerőseid és a beszélgetéseid és a képeid is törlésre kerülnek.

Amit tehetsz várj 1 hónapot és február ilyen tájékán regisztrálj új fiókkal/profillal.

2022. jan. 8. 12:48
 4/9 A kérdező kommentje:

3/

Na de nekem szükségem lenne mindenre ami a fiókomban van?Miért teszik ezt csak úgy meg valakivel aki nem csinált semmit sem?Vannak fent fontos dolgok is,azonosítottam is magam ez az átka ha nem élő emberek ellenőriznek valamit.

2022. jan. 8. 13:11
 5/9 A kérdező kommentje:
Semmi más lehetőség nincs kapcsolatfelvételre ahol emberrel is lehetne kommunikálni?
2022. jan. 8. 13:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Összesen csak ez az 1 profilod volt? Nem volt egy másik is?

Mert a Facebook közösségi alapelveiben van egy olyan kitétel is, hogy egy embernek egyszerre csak egyetlen fiókja/profilja lehet.

És ha észlelték az új fiók/profil regisztrációját, akkor is letilthat a Facebook.

Hiába nem csináltál semmit. Már az új fiók/profil regisztrációja is szabálysértés a Facebook közösségi alapelveiben, ha a régit nem törölteted, ami 30 napot venne igénybe.

2022. jan. 8. 18:18
 7/9 A kérdező kommentje:

6/

Van egy másik fiók amit még 2011-ben csináltam egy okkal de más email címmel utána töröltem is de évek múlva kíváncsiságból megnéztem tényleg törölték e és nem törölték.Szóval az azóta is megvan csak nem igazán használtam.

2022. jan. 8. 18:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Vagy használd akkor azt, vagy pedig töröltesd, a törlésre 30 nap áll rendelkezésre és aztán ha letelt a 30 nap, akkor már törölték a fiókodat/profilodat és csak azután regisztrálhatsz újat.
2022. jan. 8. 19:06
 9/9 A kérdező kommentje:

8/

Ja ha ez mindig úgy menne.írtam fentebb,hogy töröltettem 2011-benmm és pár évvel később kíváncsiságból megnéztem,hogy mi van és nem törölték a fiókot most viszont az a fiók kell mert így is lehet buktam mindent akire meg emlékszem majd lehet itt bejelölöm bár az lenne a legkevesebb.

2022. jan. 8. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!