Hogyan jöhetnek levelek teljesen új e-mail címre?
Figyelt kérdés
Néhány hónapja csináltam egy teljesen új e-mail fiókot (gmail), amit még soha senkinek nem adtam meg, nem leveleztem vele, nem regisztráltam vele sehová,mégis több reklámanyagot is kaptam rá. Hogyan lehetséges ez, hogyan tudták meg ezt a címet? Köszönöm.2022. jan. 3. 18:47
1/3 anonim válasza:
Valszeg regizéskor beleegyeztél, hogy marketingcélra felhasználhatja a google.
2/3 anonim válasza:
Az ember az interneten azt keres amit akar. Én is ha az MSZP szerveren beállított hogy a világ összes giglis felhasználója kapja meg a levelem akkor megkapja. Akárhol regisztrált ott fog kapni spam leveleket azzal a kifogással hogy "az oldalt fent kell tartaniuk valamiből". Általában ebbe akkor egyezel bele hogy hircsatornák használhassák email címét amikor rábökaz "Elolvastam és megértettem az általános felhasználói szerződést" és ügye azt KÖTELEZŐ elfogadni máskülönben nem regisztrálhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!