Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 2 Facebook fiókom is letiltott...

2 Facebook fiókom is letiltották, mi a teendő ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Volt egy fiókom amit mindig is használtam, sok éve már.Azt a fiókom letiltották állitólagos gyerekekkel történő szexuális tartalmak terjesztéséért(megjegyzem nem terjesztettem ilyensmit).Nem volt különösebb baj, persze felbosszantott.Csináltam egy új profilt, 3 nap után kijelentkeztettek a profilomból, avval az okkal, hogy a fiókom tiltásra került, mivel úgy tűnik 2 fiókot használok ugyanazon adatokkal.Kérték a tel számom, megadtam..kaptam is kódot amit beirtam.Most pedig azt kérik hogy valamilyen személyazonossági okmányomat fotózzam le és töltsem fel nekik.Mire kell nekik ez?Ha elküldöm nekik a fotót a személyimről akkor felhasználhatják bármiféle célokra, tehetnek feljelentést vagy bármi hasonló?Válaszaitok köszönöm!

2022. jan. 2. 20:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Leírom a véleményem az egész facebookról..

Röviden: MINDEN olyan adat, ami valaha rajta volt a telefonodon, a facebook elmenti magának (elég, ha pl. csinálsz egy képet, majd egy perc múlva kitörlöd, a face már eltárolta azt is)

A teljes névjegyzéked, úgy ahogy a telefonodban el van mentve

Nevek, címek, telefonszámok, Normál híváslista, SMS-ek, stb vagyis MINDEN!

És ezekhez az adatokhoz bárki hozzáférhet, aki 5 perc erejéig fizikailag hozzáfér a készülékedhez.

Nagyobb hozzáértéssel "feltörik" akár távolról is.

Illetve facebookon ha jobban belegondolsz SEMMI sem privát!

Még a törölt üzenet sincs valójában letörölve, csak éppen te úgy látod!

Ha elküldesz valakinek egy képet, ő nem magát a képet kapja meg, hanem csak egy beágyazott linket. Ha a képet mindkét fél törli, attól a linken még elérhető marad - akár facebook jelszó nélkül is!

Ha valakit letiltasz, annak elég csupán kijelentkeznie és máris látja a profilod!

Soroljam még?

2022. jan. 3. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!