A Vodafone a korlátlannak eladott csomagjának szerződésében havi 300 GB-os maximumot határoz meg hálózat veszélyeztetése miatt. Ez így rendben van?
Ahol lakom csak az ő szolgáltatásaik érhetőek el, illetve a Telekom VDSL-el, de a sebessége annak nagyon rossz.
Én ezt a 300 gigabájtot nagyon kevésnek érzem tekintve ha valakinek ez a munkája, mert informatikus, akkor ezt lazán leforgalmazza 10 nap munkával. De még egy átlag ember is tekintve egy számítógépes játék ma már 30-40 gb, illetve egy film is 8-9 GB.
Ez ellen lehet valamit tenni, vagy a Vodának van igaza? Aztán lehet csak én nem érzem ezt túl fer dolognak.
Eddig Telekomos voltam ugyanúgy koaxon most költöztem el szüleimtől a Telekomnál megnéztem nincs korlátozva ha 0/24 pörgetném a max sávszélt az se lenne gond.
Az ÁSZF-jük mélyén ( [link] a 6.2.11-es pontban is benne van nem csak az én szerződésemben, de persze a vásárlás során sehol nem beszélnek erről a limitről és mindenhol korlátlannak tűntetik fel csomagjukat.
Valahogy elég lúzer "informatikus", aki egy cég szerverei közötti másolást a saját otthoni gépén keresztül bonyolítja!
A facebook-ra is felrakja a cégadatokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!