Milyen lenne a Világ internet nélkül?
Hát nekem 19 évesen lett internetem 1999-ben. Elég más volt akkor az élet így 2021-ből visszatekintve.
A játékokat, programokat csak az újságokból lehetett megszerezni, meg egymás között floppy lemezen cserélgetni. A zenéket kazettákon cserélgettük/másolgattuk. Nem volt ám online rendelés, ha kellett egy új kazi vagy album, akármi akkor felültem a vonatra és elmentem Budapestre, mert ott buztos találtam olyan boltot ahol tudok venni.
Akkor több könyvet vennének az emberek.
Tudod, az "Olyan mint az internet csak fából".
Talán picit lassabb lenne és a társadalomban nem lennének olyan éles határok. Mivel a YouTube, Facebook és egyéb oldalak úgy lettek kitalálva, hogy amit te elkezdesz nézni arra azt fogja hinni (és persze ez a legtöbb esetben igaz is), hogy téged az a tartalom érdekel. A továbbiakban, hogy te az oldalon maradj, hasonló tartalmakat fogsz kapni. Így szépen kialakultak a ma is a YouTube-on látható egyszemélyes buborékok a világról. Ahol az emberek meg vannak győződve a saját igazukról mert csak azt látják minden nap amire 6-7 éve félig meddig véletlenségből rákattintottak. Erre most pár hete tettek rá még egy lapáttal, hogy elrejtették (válaszható opció NÉLKÜL) a dislike-ok számát.
Vagyis semmi negatívum. Most már mindenki folytathatja a saját kis világát és zsebelheti be a pozitív véleményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!