Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nekem rossz a facebookom?

Nekem rossz a facebookom?

Figyelt kérdés

Új facebook fiókot csináltam, és a problémám az lenne, hogy hiába jelölök bárkit ismerősnek nem kap róla senki értesítést. Mitől van ez?

Privát üzenetben tud valaki segíteni?

2021. dec. 24. 15:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Bugos a rendszer
2021. dec. 24. 15:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy nem kap senki értesítést arról, hogy bejelölted őket. Max csak nem akarnak téged beengedni az ismerőseik közé, de mivel nem akarnak megbántani sem, ezért nem utasítják el a jelölésedet, hanem inkább meghagyják és úgy tesznek mintha nem láttak volna semmit.
2021. dec. 24. 16:18
 3/11 anonim ***** válasza:
75%

#2 Hidd el, nagyon is valós a fenti bug, már évekkel korábban is jelen volt.

Amíg használtam azt a f*st, addig velem is előfordult, hogy XY bejelölt, de én sehol sem láttam, egészen addig, amíg meg nem kerestem a profilját, és bumm! hirtelen megjött az értesítő -és ez többször is előfordult

2021. dec. 24. 16:22
 4/11 anonim ***** válasza:
De bizti, hogy akiket te bejelölsz, azok ismernek is téged, vagy csak random jelölsz mindenkit, akinek szimpatikus a profilja? Mert azért nem mindegy az sem.
2021. dec. 24. 16:25
 5/11 A kérdező kommentje:

Igen ismernek, kollegák, osztálytarsak stb..

Ismeretleneket nem jelölök be

2021. dec. 24. 16:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát figyelj az is lehet, hogy most a karácsonyi családi ünneplések miatt nem sokan vannak most annyian online és azért nem igazolnak vissza most téged olyan sokan.
2021. dec. 24. 17:00
 7/11 A kérdező kommentje:
Szeptember óta van ez a probléma😢
2021. dec. 24. 19:36
 8/11 anonim ***** válasza:

Mióta október 4.-én volt ez a Facebook leállás, azóta megsokszorozódtak a bugok is.

Lásd a Messengerben is kell egy kis idő, mire kézbesít egy üzenetet, a történeteket sem adja be mindig normálisan.

2021. dec. 24. 23:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem nincs tapasztalatom ezzel kapcsolatban.

Ha bejelölöd, akkor nála megjelenik ismerősök jelölések közötti listában?

vagy egyik sem, mintha be sem jelöltél be?

2021. dec. 25. 04:25
 10/11 A kérdező kommentje:
Ha én bejelölök valakit, akkor ő nem kap értesítést. Ha rámegy az ismerősnek jelölések gombra, ott viszont megjelenik, hogy en bejelöltem őt.
2021. dec. 26. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!