A Facebookon mikor regisztráltam véletlenül rossz születési évet adtam meg. Ezt most meg akarnám változtatni a jóra, de nem menti el. Mi lehet a baj?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__9..
Itt leírtuk egy előző látogatónak, kövesd a lépéseket :)
De, utána tud járni, mégpedig azzal, hogyha gyanús tevékenységet folytatsz, bekérik a személyid (nyilván csak a születésnap, név, meg fénykép kell,hogy látszódjanak, minden mást kötelező jelleggel ki kell takarni, beleértve a személyi számát is).
Ha szükséged van a fiókodra, például kapcsolattartás, régi barátok felkeresése, események követése, stb. miatt, akkor ajánlom, hogy add meg a valós adatait. Olyan nagyon sok dolgot nem tudnak kezdeni a születési dátumoddal és a neveddel, de elárulom, hogy még a telefonszámoddal sem :))))
Remélem, kérdező, közben sikerült a jó dátumra átállítani.
Én azt gondolom, hogy az MI figyeli, mi lehet gyanús: nemrég a Guardian-on volt egy olyan cikk, hogy a kamuprofilok 80%-át már a létrehozásukkor észlelte az MI, és törölte őket.
Azt is olvastam a Wired-en, hogy kifejezetten az új profilokat vizsgálja az MI ebből a szempontból, nyilván ennek köze van az orosz/indiai trollhadsereghez, álhírek terjesztéséhez. Ha túl sok, egymás után gépiesen ismétlődő cikkmegosztása/ismerősnek jelölése/posztja van egy új profilnak, akkor igen gyakran igazoltatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!