Mennyit fizet a facebook a twitch streamereknek,hogy náluk live-oljanak csak?
Figyelt kérdés
Több streamernél is láttam,hogy átköltözött facebookra és elvileg a facebook ajánlott nekik pénzt,hogy tegyenek így.
Gondolom ez bizalmas infó,de kíváncsi lettem és hátha valaki tudja.
2021. dec. 18. 20:46
1/5 anonim válasza:
Több százezer és milliós nagyságrendekről van szó. Facebook röhögve kifizeti, mert dollár multimilliárdos cég.
2/5 A kérdező kommentje:
Azt hittem van egy fix összeg,bár így több értelme van.
Esetleg volt már olyan hogy konkrét számok szivárogtak ki?
2021. dec. 18. 20:50
3/5 anonim válasza:
Nagyobb követőbázissal rendelkezők (Zsozé, TheVR) utaltak hat számjegyű összegekre, és egyéb körülményekre de a szerződések miatt senki nem beszélhet. Talán valamelyik közös timeout podcast-ban.
4/5 A kérdező kommentje:
Wow köszi
2021. dec. 22. 07:05
5/5 anonim válasza:
Zsozé nem azt mondta a CringeBait podcastban, hogy 7 számjegyű összeget kap a facebooktól / hó?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!