Az hogy lehet hogy egyik meccsről a másikra változik a ping? több lenn
Figyelt kérdés
A játék: Overwatch, és egyik meccsen 80-100 közti ping volt, laggolt is rendesen, meccs közben speedtest-et is elinditottam, és kiváló sebességet/pinget mért. Másik meccsen, amit közvetlenül a 80 pingű után inditottam, már 40 körüli volt végig. Aztán harmadik meccsen megint vissza 80 körülire... Na ez vajon mi lehet? Nem volt letöltés a háttérben, a pingek pedig tényleg a meccsek alapján változtak, amint új meccs, ugy állítodott át azonnal...2021. dec. 17. 23:15
1/4 anonim válasza:
Valószínüleg csak más (európai) szerverhez csatlakoztál ami messzebb van tőled/nem olyan jó
2/4 A kérdező kommentje:
az hogy lehet? eddig sosem volt ilyen... Ráadásul meccsenként egymás után
2021. dec. 18. 10:13
3/4 anonim válasza:
Mert nem mindig ugyan azon a szerveren játszol. Nem lehet valahol beállítani, hogy például csak közép-európai szervereken játszhass?
4/4 A kérdező kommentje:
Régiót lehet változtatni, európai, amerikai meg ázsiai van. Vagy van ezen kívül más beállítás is? én ezekről tudok csak
2021. dec. 23. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!