Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért rossz a pingem, ha a...

Miért rossz a pingem, ha a letöltés jó? több lenn

Figyelt kérdés

League of Legendsben mindig 100 körüli a ping, kb 70-ig szokott lemenni. CoD Vanguardban jobb, pedig új játék - 40-70ig szokott lenni, warzone is jó - 35 pingig is lemegy akár, de viszont volt, hogy felment 400-ra is. Discordon meg olyat csinál, hogy akivel beszélek az ilyen lassu robothangon hall engem...

Ezek után mindig szoktam speedtest-en gyorsaságot mérni, és mindig jót mér - 10 pinget és a maximum letöltési sebességet, amiért fizetek. Tehát ha felhívnám a szolgáltatót, akkor nem csinálnának semmit, mert ők is ezt látják, hogy működik.

Viszont sztem egyáltalán nem működik, valami gubanc van vhol csak nem tudom hogy hol... Mi lehet ez szerintetek?

2021. nov. 18. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Attol is fugg hol van a szerver... magyar cod szervereken nekem is 40-50 a oing, viszont ha amcsi, vagy orosz szerokon mar 100 felett van
2021. nov. 18. 23:04
 2/5 anonim ***** válasza:

A speedtesz egy kozeli szervertmere, egyáltalán nem mérvado.

A jatekbeli ping meg a szerverek tavolsagatol fugg, meg az odáig elvezeto infrastrukturan.

2021. nov. 19. 08:32
 3/5 anonim ***** válasza:
*közeli szervert mér
2021. nov. 19. 08:41
 4/5 anonim ***** válasza:
A ping azt méri, mennyi idő alatt jut el a szerverig egyetlen üzenet. (Plusz még a visszaút is talán.) Ez attól függ, milyen messze van a szerver, mert annál több köztes router vagy jeltovábbító lesz, ami mindegyik egy kis késleltetést rátesz. Ha USA-ban vagy Japánban van a szerver, akkor 3-400 ping is előfordulhat. A letöltés ettől teljesen független. Egy közeli és egy távoli szerverről is lehet tök ugyanannyi a letöltési sebességed.
2021. nov. 19. 09:27
 5/5 A kérdező kommentje:
nem érdekes milyen messze van a szerver, mert ezt a nagy pinget kb 2 hete csinálja, ez előtt 39-ig lement a ping lolban éjjel-nappal, tehát csúcsidőben is, ezt most kezdte el mikor szarakodott a net. A letöltés viszont jó lett, a ping meg nem...
2021. nov. 19. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!