Internet albérletbe: Telekom, Telenor vagy Flip?
A minap érdeklődtem, mert albérletbe költöztem, ahova szeretnék internetet. Munkához, tanuláshoz, filmnézéshez, közösségi oldalak használatához kellene csak.
A Telenor egy olyan routert adna, amit nem kell beköttetni, csak bedugni a konnektorba. 150 Mbit/sec a sebessége, az adatforgalom pedig korlátlan. A hűségidő pedig csak egy év, szóval szimpatikus.
Szerintetek mennyire lenne jó választás? Esetleg valakinek van tapasztalata arról, hogy mennyire stabil? Budapesten, a 3. kerületben használnám, ott elméletileg már teljesen jó a lefedettség.
Ugyanakkor, ennyi pénzért már választhatnám a Telekom "gigaerős 1000/25"-ös csomagját is, ott viszont két év a hűségidő, és mindenhonnan azt hallom, hogy a Telekom elég sokat akadozik.
Esetleg még a Flip jöhetne szóba, de azt egyáltalán nem ismerem.
Szerintetek melyik lenne a jobb választás?
Köszönöm előre is, ha valaki válaszol!
Senki nem fog neked kábeles internetet bekötni albérletbe, ahonnan bármikor megpattanhatsz..
Ezért ajánlgatják a mobilnet routerüket.
Ismétlem: a szolgáltató nem vállal kockázatot hogy egyik napról a másikra megpattansz onnan és nem fizetsz többé.
Próbálkozhatsz hűség nélkül beköttetni úgy hogy mindent előre fizetsz.. De nem tudom van-e prepaid vdsl..
1. és 4. okoskodik, de alapvető dolgokat nem tud.
De először egy kérdés :
Hogy van akkor annyi bérelt lakásban a bérlő nevén az internet?
A szerződés ugyanúgy él a szolgáltatóval akkor is ha a lakásbérlet megszünt, a bérlő "megpattant".
A szolgáltatónak mindegy, hogy az előfizető hol lakik, használja vagy sem a szolgáltatást.
Ugyanúgy számláz és ugyanúgy tudja behajtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!