Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez a kütyü mire jó , mire...

Ez a kütyü mire jó , mire lehet vagy lehetett használni ?

Figyelt kérdés
802-11g wireless USB adapter G-220 A telepitő lemezére ez van írva . Maga a kütyü nagyon hasonlit egy pendrájra , usb bemenet van csak és ennyi . Én ugy vettem , hogy wifi , azaz , ez olyan mint a TP link . Szerintem meg nem . Ez 2004-es széria . Kuka töltelék vagy lehet valamire használni ? Ha igen akkor mire ? Tudom , kutyára légféknek jó és még valamire ?
2021. dec. 10. 21:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát !

Konkluzió , a kályha gyomrában fogja bevégezni pálya futását mert ez még arra sem alkalmas ma már , hogy megvakarjam vele a hátam . Tanulság , - nézd meg mit veszel mi elött benyulsz a pénzért a zsebedbe . Az eladó biztos ritus táncot jár örömében még most is .

2021. dec. 11. 09:46
 12/15 A kérdező kommentje:

Még annyit , van TP linkem és másik kettő gépem különbözö helységekben és azokhoz van jelfogó , tehát müködnek és erről a TP linkről telefonon is lehet wifi jelet fogni . Tehát ki van építve a rendszer , nem is tudom mi a francnak vettem meg ezt a szörnyellát ?!

Minden válaszolót felpontoztam .

2021. dec. 11. 09:51
 13/15 Alex Fly ***** válasza:
@12: kissé érdekes a terminológiád... Megpróbálom dekódolni: van egy access pointod (routered) - ez az a bizonyos TP link - amelyre az eszközeid csatlakoznak ("lehet wifi jelet fogni"). Akkor ebben az esetben ha ezt a "szörnyellát" szépen bedugod egy számítógép egyik USB portjába (és feltelepíted a lemezről a driverjét), akkor attól kezdve azon a számítógépen is "lesz jelfogó", azaz azzal is "lehet wifi jelet fogni".
2021. dec. 12. 12:39
 14/15 anonim ***** válasza:

#13: ha a titkosítást WEP -re állítja, de az meg nem biztonságos.

Sőt a mai routerek sok funkciót le is tiltanak ha azt használod.

2021. dec. 13. 10:10
 15/15 Alex Fly ***** válasza:
@14: az adatlapja szerint jó neki a WPA is...
2021. dec. 13. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!