Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez a kütyü mire jó , mire...

Ez a kütyü mire jó , mire lehet vagy lehetett használni ?

Figyelt kérdés
802-11g wireless USB adapter G-220 A telepitő lemezére ez van írva . Maga a kütyü nagyon hasonlit egy pendrájra , usb bemenet van csak és ennyi . Én ugy vettem , hogy wifi , azaz , ez olyan mint a TP link . Szerintem meg nem . Ez 2004-es széria . Kuka töltelék vagy lehet valamire használni ? Ha igen akkor mire ? Tudom , kutyára légféknek jó és még valamire ?
2021. dec. 10. 21:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Ez egy USB Wifi adapter. Gyakorlatilag egy USB-s wifi hálókártya.
2021. dec. 10. 22:01
 2/15 A kérdező kommentje:

1/1

Oké , eddig én is eljutottam , de használni hogyan kell , azaz , a jelet honnan dolgozza fel ?

2021. dec. 10. 22:04
 3/15 A kérdező kommentje:
az internetnek van kábele amit csatlakoztatni kellene valahova ha ezt a kütyüt akarnám használni . Ez okozza nálam a dilemmát .
2021. dec. 10. 22:05
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Wifi azaz vezeték nélküli. Ezzel Wifi routerre tudsz csatlakozni..
2021. dec. 10. 22:07
 5/15 A kérdező kommentje:
Tehát kell hozzá egy ruter és azon keresztül tudom az internetet elérni . Asztali PC - ről van szó , tehát a ruter adja a netet , ezt a kütyüt a PC - be és akkor van netem ? Jól értelmezem vagy nagyon el vagyok keveredve a zöld erdőbe ?
2021. dec. 10. 22:12
 6/15 A kérdező kommentje:
Bocs a válaszoloktól , egy kicsit lehet hogy szenya voltam , sik ideg vagyok ettől a vacaktól és én balga szatyor még fizettem is érte . Bocs mindenkitől !
2021. dec. 10. 22:20
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Jól értelmezted :)
2021. dec. 10. 22:27
 8/15 anonim ***** válasza:

Azt azért tud, hogy ez csak G -s WiFi szabványt tud,

vagy is 19 Mbps (2.4MB/s) a max adatátvitel amire képes lehet.

(Lehetséges, hogy mivel elég régi USB csak a felére)

Illetve csak WEP "titkosítást" tud, tehát nem lehet biztonságos hálózatot üzemeltetni. (WEP -et 1~2 perc alatt fel lehet törni)

2021. dec. 11. 05:22
 9/15 anonim ***** válasza:
Tudtad hogy 2004-es cucc, tehát ha működik is, teljesen elavult, igazából 500 Ft-ot nem adnék érte. Szerintem vegyél egy rendes adaptert. Persze miután előfizettél a netre, és kaptál/vettél routert, mert anélkül nem fog menni.
2021. dec. 11. 08:46
 10/15 anonim ***** válasza:
Közvetlenül egyébként olyan cucc kapcsolódik, amibe tehetsz SIM-kártyát, persze ahhoz meg mobilszolgáltatónál kell netre előfizetni.
2021. dec. 11. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!