Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lett a Magyar torrent...

Mi lett a Magyar torrent oldalakkal? kevesebb lett az ember és a tartalom.

Figyelt kérdés
Halihó mindenkinek, pár torrent oldalon vagyok fent pl Ncore, Estone stb, az utóbbi hetekben/hónapokban látom hogy egyre jobban csökken mind felhasználó/tartalom egyaránt, olvastam hogy N-oldalon egy csomó embert kidobtak pár hónapja illetve be sem lépnek, a tartalmak ritkulnak és csökkenek, film-sorozatok egyaránt pedig régen aktívak voltak az oldalak, ez gondolom köszönhető a Netflix és egyéb legális oldalak, ne értsetek félre van Netflix és HBO GO előfizetés de mellete torrentezek is, csak csodálkozom hogy csökken az torrent oldalak népszerűsége, de azért minden esetre vannak mentéseim.. változtak volna a fogyasztói szokások? a válaszokat köszönöm.

2021. dec. 9. 10:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Meg hogy csokken. Most fog noni inkabb minel tobb streaming jon annal tobb szinkoronos tartalom annal tobb rls csapat fog alakulni annal tobb embernek lesz meg a webdl tores es igy tovabb. Ha jon a hbo max ok is hoznak egy csomo tartalmat meg + meg az eddigiek meg kb minden. Meg ugye amik nalunk nem elerhetoek mondjuk UHDBD minosegben mert mondjuk nem engedik kiadatni vagy egyszeruen nem adjak ki azok a barmok akkor fogjuk es osszeolleszuk az fr uhdbd vagy barmelyik regio kepet a magyarhanggal.

UI:

Amugy teged a Netflix berelt fel hogy informaciokat gyujts nekik hogy mi folyik a hatterben vagy mi? Vagy csak szimplan otuletbe akarod kergetni az itt forumozo embereket

Udv

Hentai

2021. dec. 12. 23:56
 12/21 anonim ***** válasza:

nem elég 500 gb

mert amiket letöltök azokat minimum 1080p-ben

és ha már letöltöttem a 60%-át meg is tartom mert a jobbakat szeretem visszanézni.

úgyhogy elmegy az 8-10 terrának is a végén

2021. dec. 28. 00:45
 13/21 anonim ***** válasza:
mondjuk a bithorlo-n es az estone-on tenyleg kevesebb a torrent foleg az angol nyelvu meg a nepszeru sorozatokat sem teszik fel csak majd szinkronosan, de attol meg tuti nem haldoklik a torrentezes mindig lesznek olyanok akik nem tudnak vagy nem akarnak fizetni egy filmert
2022. jan. 5. 09:51
 14/21 anonim ***** válasza:
#13 Az ilyen oldalakon azért kevesebb a torrent, mert ott az nCore... És ez így rendjén is van, minek legyen n+1 darab torrent oldal, ahol egy-egy torrentet alig seedel valaki, mikor mindenki használhatna egy oldalt, ahonnan így mindent közel max. sebességgel lehet letölteni.
2022. jan. 5. 13:02
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Sokszor hónapok óta láttál valamit, mire felkerül nMagra. Az új pókembert is az nem látta már rég aki nem akarta, tán' még mindig nincs fent. "Mert kamerás nem lehet" és a gyökér hasonló szabályokkal érik el, hogy máshol néznek már mindent lassan az emberek.
2022. jan. 5. 19:31
 16/21 anonim ***** válasza:
50%
Van egy minőségi szint, ami alá nem illik menni, ha azt akarod, hogy komolyan vegyenek. Például a moziból sunyiban felvett kamerás videók, amit igényes ember biztos nem néz meg. Mert ha annyira rá vagy izgulva egy filmre, akkor fogod és elmész a moziba, vagy ha mégis ráérsz kivárni, akkor megvárod amíg kijön nézhető minőségben. Így is, úgy is százszor el lesz spoilerezve minden, ha nem mész el a premier hetében megnézni.
2022. jan. 5. 19:40
 17/21 anonim ***** válasza:
16: Oké, mennyit vársz? 6 hónapot? Néhány éve max 1 hetet kellett várni, most meg....
2022. jan. 5. 19:49
 18/21 anonim ***** válasza:
#17 Ez teljes mértékben attól függ hogy mikor adják ki DVD/BR/online a filmet. Én magyarul nem nézek semmit (max magyar filmet) minden mást angolul, így azért hamarabb elérhető minden. Főleg a sorozat amit lehet 1 év mire leszinkronizálnának, de nCore-on 2 órával az USA kábeles megjelenés után fent van.
2022. jan. 5. 20:52
 19/21 anonim ***** válasza:
8# "A Disney+ a jelenlegi tervek szerint - amikor elindul - 2690 forintért fogja kínálni magát havi szinten." Forrása Mentrum Facebook.
2022. jan. 12. 16:49
 20/21 anonim ***** válasza:
71%

""Mert kamerás nem lehet" és a gyökér hasonló szabályokkal érik el"

Te jóó éééég. Komolyan van még olyan aki kamerás felvételeket néz? Pocsék kép, pocsék hang. És ezt ráadásul pont egy olyan filmnél hozod fel példaként ami amúgyis egy CGI orgia, ergó 80%-ban a látvány viszi el a filmet, ami mozis minőségben teljesen élvezhetetlen.

Ha gyorsan látni akarom, akkor elmegyek rá moziba és megnézem normális minőségben. Ha lemaradtam, akkor pedig kivárom a minőségi forrást. (Én szeretem szinkronosan a filmeket.) Viszont itthon van ami meg sem jelenik sajnos. Ncore-on viszont széped összerakják az itthoni szinkront, a külföldi HDR vagy most már néha Dolby Vision képpel és élvezhetem 4K-ban, szinkronnal a filmet. Igen, ezért megéri fél évet várnom. Tudok várni, mert addig is bőőven van mit nézni: netflix, hbo go tele van tartalmakkal. Sőt, olyan is van amit most épp újra nézek mert már régen láttam. Kamerás szutykot biztos nem néznék soha. Már a hagyományos SD tv adás is zavaró a 1080p és 4K tartalmak után 65"-on.

2022. jan. 12. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!