Szerintetek most hogy felvásárolták a Digi-t nőni fog az internet előfizetés ára a Digi ügyfeleknek?
Figyelt kérdés
Jó tudom, nincs senkinek kristálygömbje hogy ezt előre megjósolja, de azért találgatni biztos lehet.
Szóval hallottam már olyat hogy nem fog nőni az előfizetés ára, mert azzal ügyfeleket veszítenének.
Más szerint meg biztos hogy nőni fog, mert az hogy FTTH területeken az 1Gbit/s sebességű net havi 3100 FT.......az jóval a piaci ár alatt van.
Szóval szerintetek nőni fog-e a net ára, és ha igen akkor mennyivel (havi 3100 FT-ról)?
2021. dec. 1. 18:52
11/15 anonim válasza:
6. Os Mi a redvát beszélsz? Az itthoni fizetesekhez merten a gaz,aram es az elelmiszer joval megfizethetetlenebb mint egy nemet,osztrak,angol,svajc,holland , francia stb orszagban !! Ja igen akik 500 ezer felett keresnek azok nem a magyar atlagos berbe tartoznak ugy konnyu dumalni.
12/15 anonim válasza:
Nekem ezeket a díjcsomagárakat postázták 2023-tól:
13/15 NTBS válasza:
Elképzelhető, de nem a felvásárlás miatt.
14/15 anonim válasza:
Az egy évvel ezelőtti kérdésedre akkor adtunk választ. Azóta a teljes piac megváltozott és a pénzünk értéktelenedett, a Digi dolgozók is több fizetést akarnak, mert többe kerül az életük. Ilyen ez az infláció...
15/15 anonim válasza:
14. Sajnos igen. Sokan csak a dragasagot latjak nem gondolva arra hogy egyik ceg sem akar kisebb hasznal ugyan azt arulni , de van ahol kihasznaljak ezt az inflaciot es meg tobbet keresnek az embereken mint elotte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!