Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Átvertek a Facebookon, mit...

Átvertek a Facebookon, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Lényeg telefont akartam vásárolni és előreutaltam 310 ezer ft-ot(tudom nem kellett volna), de a telefon nem jött meg aztán többet nem tudtam ráírni. Bankot értesítettem, a feljelentés is megvolt a rendőrségen. Valamivel gyorsíthatnám a procedúrát? Vagy esetleg valakinek valami tapasztalata van ez ügyben?

2021. nov. 25. 01:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%

"mit csináljak?"

Okulj belőle...

2021. nov. 25. 09:25
 12/17 anonim ***** válasza:
67%

Ügyes vagy.

Hányszor kell még elmondani, leírni (nem csak itt, de tele van vele az internet) hogy SOHA - ismétlem S-O-H-A!!!! NE azaz N-E UTALJ ELŐRE!!

Főleg nem fácsebúkon és főleg nem ekkora összeget!

Komolyan, tényleg ilyen hülye vagy?

Mert akkor nem tudlak sajnálni!

2021. nov. 25. 09:27
 13/17 anonim válasza:
46%
Így jártál!
2021. nov. 25. 14:23
 14/17 anonim válasza:
Sajnos en is bele estem ebbe a hibaba csak en jofogason es az osszeg harmadaval.Feljelentest tettem a rendorsegen es kertem a banktol utalas visszahivast.Ennek hatasara megijedt az "elado" es most ugy allunk,hogy vissza utalja a penzt amivel lehuzott.Mondjuk amint kiderült 19 eves a srac es meg a szuleivel el akiket szinten ertesitettem arrol,hogy mit csinal a draga kis fiuk az interneten.Mindenkeppen jarj utana,hatalmas osszegrol van szo.Esetleg szamlaszam alapjan probaldd meg valahogy lenyomozni,hatha talalsz valami hasznos infot lakcim,telefonszam,eletkor stb
2021. dec. 13. 03:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Így van, számlaszám vagy facebook profil-link bemásolása a keresőbe: hátha más is járt már így és rögtön kidob egy fórumot, ahol többen beszélnek erről, láttam már olyat, hogy károsultakból csoport alakul.
2021. dec. 13. 06:23
 16/17 anonim ***** válasza:
49%

Nem jó dolog az, amikor valakinek pénze az van, de esze az nincs!!! Hogy a f.szba lehetett ekkora összeget előre utalni, ez normális embernek egy kisebb vagyon!

Gyakori a csalás, vagy próbálkozás, az a leggyanúsabb mikor előre akar elkérni tőled mindenféle adatot, vagy pénzt! Az ilyet azonnal le kell rázni, jófogáson és marketplacen is próbálkoznak.

Ha valakinek fontos az a valami amit rendel, emelje meg a telefonját, és menjen rendesen személyesen átvenni!

A hirdető meg írja ki, hogy csak személyesen vehető át, készpénzzel fizetve!

Aki nem debil HÜLYE, az tudni fogja, hogy ez nem "maradiság", ódivatúság, hanem így lehet a csalókat tutira kizárni!!!!!!!!

2023. júl. 16. 18:27
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Aki debil hülye, az meg azt hiszi, még fel kell világosítania a szerencsétlent.
2023. júl. 16. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!